Paascake

Hier vind je lekkere recepten voor cake, speciaal voor Pasen. Cake in de vorm van een paashaas, chocoladecake, cupcakes en meer cake voor Pasen.

19 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

 
17 beoordelingen
 
57min

Dit is een zeer snel recept, in slechts 10 minuten staat de cake al in de oven. De cake heeft een heerlijke zachte smaak en is met de mooie gele kleur zeer geschikt voor Pasen. Sinds ik dit recept heb, heb ik altijd een flesje advocaat in huis...

Recept van: iris

 
5 beoordelingen
 
40min

Een eenvoudige cake van biscuitdeeg in tulbandvorm, gedecoreerd met chocolade-roomglazuur en paaseitjes. Eenvoudig en toch een fantastisch resultaat!

Recept van: Rita

 
2 beoordelingen
 
1uur40min

Iedereen zal deze heerlijke citroencakejes gedecoreerd als paashaasjes geweldig vinden! je kunt uiteraard ook kant-en-klare cakejes gebruiken en deze als paashazen versieren. Bekijk ook de video met drie manieren om cupcakes te versieren voor Pasen!

Recept van: jenn

 
1 beoordeling
 
35min

Een cakeje voor Pasen met een verrassingsei erin.

Recept van: maggie

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Een prachtige glutenvrije taart gemaakt zonder bloem, maar met amandelmeel, ricotta en een vleugje citroen. Een heerlijke zachte cake, erg geschikt voor Pasen.

Recept van: Chantal

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Een hele chique cake (battenberg of battenburg cake genaamd) voor bij de thee. In dit geval een cake met een roze en geel geruit patroon, bekleed met een laagje marsepein.

Recept van: Carol

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Dit is een erg mooie en lichte cake.

Recept van: Carol

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Wij maken dit elk jaar voor Pasen. Van 1 ronde cake van twee lagen maak je twee paashazen, die het altijd goed doen als middelpunt op de paastafel. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Lynn

 
Geen beoordelingen
 
20min

Dit zijn mini-cakejes, dus een mooi formaat voor de kinderen. Erg makkelijk en snel te maken. De kinderen kunnen ze decoreren zoals ze zelf willen. Gebruik chocola die je zelf het lekkerst vindt. Wij hebben er erg veel plezier in deze elk jaar voor Pasen te maken.

Recept van: Lauren

 
Geen beoordelingen
 
40min

Deze chocolade cupcakes zijn een prachtige traktatie met Pasen. Het glazuur is erg eenvoudig, je gebruikt namelijk gewoon Nutella! Decoreer ze met mini-eitjes voor een echt Paaseffect, maar gekleurde suiker is ook een leuk alternatief.

Recept van: CUPCAKISTA

1 / 2

Meer receptencollecties

Taart en cake
Taart en cake   (1808)
Pasen
Pasen   (403)

Favoriete videorecepten

  • Cheesecake in een potje Cheesecake in een potje
  • Basisrecept voor gevulde eieren Basisrecept voor gevulde eieren
  • Franse makronen (macarons) Franse makronen (macarons)
  • Stroopwafels Stroopwafels
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes