Recepten voor biscuitdeeg

    Wil je zelf een taart maken met biscuit? Dan is een recept voor biscuitdeeg je basis. Hier vind je makkelijke recepten voor biscuitdeeg en ideeën voor taarten met biscuitdeeg.

    18 recepten

    Filter

    Hoofdingrediënten

    Type recept

    Bereidingstijd

    Wereldkeuken

     
    5 beoordelingen
     
    1uur5min

    Deze taart met kwark en slagroom is de lievelingstaart van mijn vrienden en ik moet deze dan ook bij elke gelegenheid bakken.

    Recept van: Naschkatze

     
    5 beoordelingen
     
    40min

    Een eenvoudige cake van biscuitdeeg in tulbandvorm, gedecoreerd met chocolade-roomglazuur en paaseitjes. Eenvoudig en toch een fantastisch resultaat!

    Recept van: Rita

     
    3 beoordelingen
     
    1uur30min

    Dit cakerecept is ong. 60 jaar oud. Ik hoop dat u het lekker vindt.

    Recept van: Carol

     
    Geen beoordelingen
     
    40min

    Dit biscuitdeeg is genoeg voor een taart van 26 cm doorsnee of een biscuitrol.

    Recept van: lirum_larum_löffelstiel

     
    Geen beoordelingen
     
    42min

    Verse zomervruchten, zoals aardbeien, perziken en nectarines, passen uitstekend bij room. In dit recept worden deze aromatische vruchten gecombineerd met slagroom en een beetje magere yoghurt, zodat een heerlijke vulling ontstaat die uitstekend geschikt is voor een lichte, luchtige biscuitrol.

    Recept van: Lidy Nooij

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur10min

    Deze veelzijdige sinaasappelsponscake is van zichzelf al perfect, maar tevens verrassend lekker in een trifle.

    Recept van: Jackie Lim

     
    Geen beoordelingen
     
    50min

    Deze heerlijk luchtige taart bevat zo goed als geen vet. Hij is gemaakt met alleen eiwitten; de eierdooiers worden niet gebruikt. Tijdens het bakken ontstaat een heerlijke, goudkleurige korst. De taart wordt bedekt met romige kwark en zomers fruit, maar hij smaakt ook heerlijk met sappige perziken, mango's of abrikozen.

    Recept van: Lidy Nooij

     
    1 beoordeling
     
    40min

    Dit is een basisrecept voor biscuitgebak (ook wel sponge cake of biscuitdeeg genoemd), die je daarna kunt versieren hoe je wilt.

    Recept van: crispinrose

     
    Geen beoordelingen
     
    45min

    Dit is een Australisch biscuitgebak dat vaak met maïzena wordt gemaakt. Het is niet boterachtig en machtig, maar juist luchtig. Het is ook niet sterk in smaak, zodat je de room en jam goed kunt proeven, en je kan hem mooi snijden. Gebruik 2 springvormen met een doorsnede van 20 cm, of gebruik één grotere springvorm van 22 cm als je een grotere cake wilt.

    Recept van: lolli_d

     
    Geen beoordelingen
     
    1dag1uur

    Onlangs was ik op zoek naar een goed recept voor een stevige cake die ook nog eens lekker was. Met enkele aanpassingen heb ik deze perfecte cake gevonden om af te werken met fondant of marsepein.

    Recept van: MartijnvanS

    1 / 2

    Vergelijkbare receptencollecties

    Favoriete videorecepten

    • Perfecte aardappelgratin Perfecte aardappelgratin
    • Trifle van chocolade en kokos Trifle van chocolade en kokos
    • Een koekhuis bouwen Een koekhuis bouwen
    • Gebraden kalkoen Gebraden kalkoen
    • Stoofperen met rode wijn Stoofperen met rode wijn