Recepten voor biscuitdeeg

Wil je zelf een taart maken met biscuit? Dan is een recept voor biscuitdeeg je basis. Hier vind je makkelijke recepten voor biscuitdeeg en ideeën voor taarten met biscuitdeeg.

17 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

 
5 beoordelingen
 
40min

Een eenvoudige cake van biscuitdeeg in tulbandvorm, gedecoreerd met chocolade-roomglazuur en paaseitjes. Eenvoudig en toch een fantastisch resultaat!

Recept van: Rita

 
4 beoordelingen
 
1uur5min

Deze taart met kwark en slagroom is de lievelingstaart van mijn vrienden en ik moet deze dan ook bij elke gelegenheid bakken.

Recept van: Naschkatze

 
3 beoordelingen
 
1uur30min

Dit cakerecept is ong. 60 jaar oud. Ik hoop dat u het lekker vindt.

Recept van: Carol

 
Geen beoordelingen
 
40min

Dit biscuitdeeg is genoeg voor een taart van 26 cm doorsnee of een biscuitrol.

Recept van: lirum_larum_löffelstiel

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Deze veelzijdige sinaasappelsponscake is van zichzelf al perfect, maar tevens verrassend lekker in een trifle.

Recept van: Jackie Lim

 
Geen beoordelingen
 
42min

Verse zomervruchten, zoals aardbeien, perziken en nectarines, passen uitstekend bij room. In dit recept worden deze aromatische vruchten gecombineerd met slagroom en een beetje magere yoghurt, zodat een heerlijke vulling ontstaat die uitstekend geschikt is voor een lichte, luchtige biscuitrol.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
50min

Deze heerlijk luchtige taart bevat zo goed als geen vet. Hij is gemaakt met alleen eiwitten; de eierdooiers worden niet gebruikt. Tijdens het bakken ontstaat een heerlijke, goudkleurige korst. De taart wordt bedekt met romige kwark en zomers fruit, maar hij smaakt ook heerlijk met sappige perziken, mango's of abrikozen.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
40min

Dit is een basisrecept voor biscuitgebak (ook wel sponge cake of biscuitdeeg genoemd), die je daarna kunt versieren hoe je wilt.

Recept van: crispinrose

 
Geen beoordelingen
 
1dag1uur

Onlangs was ik op zoek naar een goed recept voor een stevige cake die ook nog eens lekker was. Met enkele aanpassingen heb ik deze perfecte cake gevonden om af te werken met fondant of marsepein.

Recept van: MartijnvanS

 
Geen beoordelingen
 
45min

Dit is een Australisch biscuitgebak dat vaak met maïzena wordt gemaakt. Het is niet boterachtig en machtig, maar juist luchtig. Het is ook niet sterk in smaak, zodat je de room en jam goed kunt proeven, en je kan hem mooi snijden. Gebruik 2 springvormen met een doorsnede van 20 cm, of gebruik één grotere springvorm van 22 cm als je een grotere cake wilt.

Recept van: lolli_d

1 / 2

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Gevulde eieren op 3 manieren Gevulde eieren op 3 manieren
  • Tiramisu Tiramisu
  • 3 hapjes met gerookte zalm 3 hapjes met gerookte zalm
  • Kersthapjes Kersthapjes
  • Kerstdesserts Kerstdesserts