Recepten voor bonbons (53)

  Wil je zelf bonbons maken, voor een speciale gelegenheid of om weg te geven? We hebben heerlijke bonbons met pure en witte chocolade, maar ook truffels en bonbons met alcohol.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  2uur

  Dit is een basis truffelrecept waaraan je zelf je eigen smaken of extracten kan toevoegen. Bestuif met cacaopoeder of poedersuiker, of rol door kokos of gemalen nootjes.

  Recept van: Gina Mork

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Deze heerlijke chocoladetruffels zijn vol van smaak. Leuk om ze weg te geven met Kerst, verjaardagen of natuurlijk Valentijn! Ze zijn erg makkelijk om te maken.

  Recept van: ezsteve

   
  11 beoordelingen
   
  1uur10min

  Heerlijke slagroom truffels om te maken en natuurlijk om heerlijk op te smullen. Je kunt het ook op feestjes en andere gelegenheden gebruiken egt heel lkkr en ze zijn max 2 maanden houdbaar (in de vriezer).

  Recept van: kathinka

   
  2 beoordelingen
   
  1uur

  Een heel eenvoudig recept waarvoor u suiker en chocolade niet op speciale, delicate temperaturen hoeft te verhitten. Als u verschillende porties maakt kunt u de truffels met een verjaardag of Kerstmis cadeau geven.

  Recept van: Terry

   
  1 beoordeling
   
  7dagen

  Geen kerst zonder deze balletjes. Maak ze en je zult zien dat je volgend jaar verzoeken krijgt voor meer. Ze zijn leuk om weg te geven en zien er indrukwekkend uit als je ze serveert.

  Recept van: Elaine L. Smith

  Video's voor bonbons

  • videoTitle
   Braziliaanse brigadeiros
  • videoTitle
   Chocoladetruffels
  • videoTitle
   Sucre à la crème

  Vergelijkbare receptencollecties

  Cake pops
  Cake pops   (12)
  Marsepein
  Marsepein   (21)
  User's IP: 54.81.68.240