Recepten voor de broodbakmachine (75)

  Hier vind je recepten om zelf brood te bakken in de broodbakmachine. Neem meel, water en gist en je hebt de basisbestanddelen, maar je vindt hier ook recepten voor glutenvrij brood, en allerlei variaties op witbrood, bruinbrood en volkorenbrood. Laat de machine het werk doen en je hebt zo een heerlijk versgebakken brood.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  3uur10min

  Met dit gezonde kruidenbrood maakt u boterhammen een stuk lekkerder! Gebruik droge tomaten, niet de verwerkte variant die druipt van de olie.

  Recept van: Kevin K.

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Een prachtig brood met kruiden en Parmezaanse kaas, dat erg makkelijk te maken is met een broodbakmachine. De geur is onweerstaanbaar! Ik gebruik verse kruiden uit eigen tuin als ze beschikbaar zijn. Als je verse kruiden gebruikt, verdubbel dan de hoeveelheid in het recept. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: D. Reichel

   
  9 beoordelingen
   
  1uur35min

  Met dit recept maak je heerlijke witte bolletjes. Ter garnering kun je er voor het bakken sesam- of maanzaad over strooien.

  Recept van: Kay

   
  8 beoordelingen
   
  3uur5min

  Rozijnenbrood uit de broodbakmachine, snel, gemakkelijk, en het lukt elke keer - steeds weer een groot succes bij mij thuis.

  Recept van: Rob Wilson

   
  4 beoordelingen
   
  30min

  Door de kardemom ruiken deze 'hot cross buns' net zo lekker als dat ze smaken. Met elk paasfeest vragen familie en vrienden of ik ze wil maken. En met de broodbakmachine is het zo gedaan!

  Recept van: Princess of her Castle

  Video's voor recepten uit de broodbakmachine

  • videoTitle
   Kruidenbrood uit de broodbakmachine

  Vergelijkbare receptencollecties