Recepten voor lamsstoofpot (51)

  Hier vind je recepten voor stoofschotels met lamsvlees, zoals een jachtschotel met lam en groenten, stoofpot met aubergine en lam, gesmoorde lamsbout, en veel meer.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur35min

  Het lamsvlees in dit gerecht is ontzettend smaakvol en mooi gecombineerd met de zoete smaak van gedroogde pruimen en zoete aardappelen.

  Recept van: Myrrhe Buffing

   
  2 beoordelingen
   
  2uur45min

  Toen ik dit gerecht maakt, stond het keukenraam wijd open. De geur trok verschillende buren aan, en toen mijn man thuiskwam zei hij dat het zo lekker rook, dat hij hoopte dat het bij ons vandaan kwam, en niet bij iemand anders! Serveren met couscous voor een stevige, heerlijke maaltijd.

  Recept van: Lisa

   
  1 beoordeling
   
  2uur15min

  Dit is een stoofpotje uit het Midden-Oosten, het beste geserveerd met rijst. Een prachtige recept voor lamsschouder!

  Recept van: KELLYJEANNE

   
  2 beoordelingen
   
  2uur30min

  Een aromatische, Noord-Afrikaanse stoofschotel met heerlijke zuidvruchten en een verwarmend specerijenmengsel met gember en kaneel. De zoete honing vormt een tegenwicht voor de vurige harissa; de kikkererwten leveren koolhydraten en voedingsvezels.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  8uur25min

  Een recept voor degenen die van supergaar lamsvlees houden. De Bourgondische wijn geeft een speciale smaak aan de saus die erbij geserveerd wordt. Bereid in een slowcooker.

  Recept van: F.W. Creutz

  Vergelijkbare receptencollecties