Pistachenoten (39)

  Op zoek naar een recept met pistachenoten? Je vindt hier pistache ijs, koekjes met pistache, salade met pistachenoten, cake, kip en pasta met pistache, en meer recepten met pistachenoten.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  44min

  Deze pistache makronen (macarons) zien er geweldig uit en zijn geweldig om op te eten, een echte lekkernij uit Parijs. Zorg ervoor dat je een spuitzak hebt om de makronen op de bakplaat te spuiten. De truc is om de zak loodrecht op de bakplaat te houden, te knijpen, en vervolgens de druk weg te laten vallen en een snelle beweging met je pols te maken.

  Recept van: Maybe

   
  3 beoordelingen
   
  30min

  Een lekkere, lichte zomersalade waarvan de verschillende smaken goed combineren. Citroensap en een druppel goede olijfolie maken het gerecht compleet. De salade is het lekkerst als hij 1-2 uur is gekoeld.

  Recept van: Myra

   
  1 beoordeling
   
  1uur20min

  Met de rode en groene stukjes cranberry en pistache is dit koekje perfect voor Kerstmis. Mocht u pistachenoten niet lekker vinden, gebruik dan amandelen, pecannoten of walnoten. Geen zout aan het recept toevoegen als u gezouten noten gebruikt.

  Recept van: Gerry Meyer

   
  1 beoordeling
   
  50min

  In dit recept zit minder suiker en honing dan in de meeste baklava recepten. Met die redenering mocht ik gisteren twee stukjes als toetje ipv één. Zo werkt het toch?

  Recept van: Marjel

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Gnocchi – lichte Italiaanse balletjes van aardappelmeel– zijn snel, lekker en weer eens iets anders dan pasta. Schep ze door een saus van verse tomaat en Mediterrane kruiden en bestrooi ze met noten en Parmezaanse kaas.

  Recept van: Lidy Nooij

  Vergelijkbare receptencollecties

  Kastanjes
  Kastanjes   (26)
  Hazelnoten
  Hazelnoten   (50)
  User's IP: 54.224.108.85