Aspergesoep (31)

Zoek je een recept voor aspergesoep? We hebben heerlijke recepten voor gebonden aspergesoep, heldere aspergesoep, aspergesoep met zalm en aspergesoep gemaakt van de schillen. Zowel soep met witte asperges, als aspergesoep met groene asperges.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
50min

Een gladde en heerlijke soep waar je warm van wordt. Geniet ervan met knapperig vers brood met boter. Het is perfect voor de koude wintermaanden.

Recept van: Capucine

 
11 beoordelingen
 
30min

Deze aspergesoep is een van mijn lievelingssoepen en ik verheug me elk jaar weer op het aspergeseizoen, zodat ik deze soep kan maken. Ik heb ook al asperges ingevroren, zodat ik de soep later in het jaar ook nog eens kan maken.

Recept van: Corinna

 
4 beoordelingen
 
25min

Een eenvoudige, gebonden soep van witte asperges uit blik of glas, zodat je niet op het aspergeseizoen hoeft te wachten om deze soep te maken. Klaar in een handomdraai.

Recept van: renettakookt

 
1 beoordeling
 
30min

Een romige aspergesoep met yoghurt, citroen en Parmezaanse kaas die iedereen lekker zal vinden! Door sojaprodukten te gebruiken kun je het recept veganistisch maken.

Recept van: NANOOK

 
2 beoordelingen
 
35min

Een roomzachte aspergesoep met een prachtige groen kleur. Heerlijk met een krokant puntje. U kunt de soep ook bereiden met kippenbouillon, maar met groentenbouillon is het een vegetarisch gerecht. De ingrediënten zijn eenvoudig te verdubbelen voor een grotere groep eters.

Recept van: Pyromommy

Vergelijkbare receptencollecties

Asperges
Asperges   (281)
Pompoensoep
Pompoensoep   (63)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart