Dessert met appel (55)

  Hier vind je recepten voor desserts met appel, zoals appelkruimeltaart, appelstrudel, apple crumble, ijs met appel en nog veel meer.

  Receptencollecties voor dessert met appel

  Appeltaart
  Appeltaart   (71)

  Probeer deze recepten

   
  7 beoordelingen
   
  50min

  Ik hou van appeltaart, maar ik ben echt dol op deze appel crumble! Veel makkelijker om te maken dan een taart en onweerstaanbaar lekker als toetje met een bolletje ijs, of gewoon zo. Precies genoeg voor twee personen, dus geen restjes (maar hoe erg zou dat trouwens zijn...)

  Recept van: Nanda

   
  22 beoordelingen
   
  50min

  Een heerlijk dessert van gebakken appels met een stevige, krokante kaneelkruimellaag. Eenvoudigweg het lekkerste recept voor apple crumble! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Olga

   
  4 beoordelingen
   
  1uur

  Hier is een snel recept voor een apfelstrudel. Lekker bij de thee of als je koffievisite krijgt.

  Recept van: Claudia_Meilinger

   
  4 beoordelingen
   
  10min

  Niets kan karamelappels vervangen, maar probeer voor de verandering deze chocoladeversie eens. Een geweldig recept om met Halloween met de kinderen te maken.

  Recept van: CANDYPEACHESCHIC

   
  3 beoordelingen
   
  1uur15min

  Dit is een eenvoudige maar tegelijkertijd heerlijke cake! Heerlijk licht en fris, en hij wordt vast en zeker dé favoriet van je gezin. De meeste tijd zit in het schillen en snijden van de appels. Een mix van verschillende appels werkt het beste, maar ik gebruik meestal Golden Delicious appels.

  Recept van: Mona

  Video's voor dessert met appel

  • videoTitle
   Apple crumble

  Vergelijkbare receptencollecties