Vegetarische curry (42)

  Op zoek naar een vegetarische curry? Een currygerecht zonder vlees? Je vindt hier heerlijke recepten voor curry met linzen, groenten, paneer, tofu en meer vegetarische curry's.

  Probeer deze recepten

   
  18 beoordelingen
   
  55min

  Een eenvoudige, exotische curry, vol en romig, mild gekruid en met ontzettend veel smaak. Serveren met naanbrood of rijst.

  Recept van: YAKUTA

   
  6 beoordelingen
   
  30min

  Verse bloemkoolroosjes worden geserveerd in een currysaus op basis van yoghurt, en gegarneerd met hardgekookt ei en gebakken uitjes.

  Recept van: Zonnegroet

   
  4 beoordelingen
   
  30min

  Een snelle, gezonde en weldadige maaltijd voor na een lange werkdag. Serveer dit gerecht met rijst of naanbrood. Ook uitermate geschikt met geroosterde aardappels!

  Recept van: Mai Forrester

   
  3 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze heerlijke, gezonde Noord-Afrikaans geïnspireerde stoofpot is een familiefavoriet. Lekker met warm brood of couscous. U kunt deze stoofpot al van tevoren maken. Eerst even af laten koelen, en dan kunt u de stoofpot 3 dagen in de koelkast bewaren, of enkele maanden bewaren in de vriezer. U kunt ook de groenten al van tevoren snijden en de kruidenmix alvast maken. Beiden kunt u goed in de vriezer bewaren en even ontdooien voordat u het gerecht gaat maken. Op die manier kunt u deze heerlijke exotische maaltijd in slechts 30 minuten op tafel zetten.

  Recept van: Make-Ahead Mamas

   
  3 beoordelingen
   
  45min

  Dit is een makkelijke, autentieke schotel die geschikt is voor mensen met uiteenlopende smaken. De combinatie van ingredienten is misschien ongewoon, maar zelfs mensen met die niet gauw iets nieuws proberen zullen dit lekker vinden.

  Recept van: HOOLIE

  Vergelijkbare receptencollecties