Recepten voor gebakken aardappelen (26)

  Hier vind je recepten voor diverse varianten van gebakken aardappels, zowel in de oven als in een koekenpan gebakken aardappelen.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Deze hartige, krokante aardappelpartjes kunnen goed geserveerd worden als bijgerecht bij een heel scala van vleesgerechten. Als je ze in de pan bakt zijn ze mooi en knapperig, zonder al het vet en de moeite die je hebt als je ze zou frituren.

  Recept van: Brigitte

   
  6 beoordelingen
   
  1uur5min

  Zoete aardappels zijn gezond en lekker en kunnen bij elk gerecht gegeten worden.

  Recept van: JENNCOOK

   
  4 beoordelingen
   
  40min

  Een zeer eenvoudig recept voor gebakken aardappelen dat ik vaak maak. Het spek geeft een goede smaak aan de aardappelen zonder te overheersend te zijn.

  Recept van: Julian

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Geroosterde aardappelen met verse spinazie in een saus van knoflook, boter, zeezout en rozemarijn. Je kunt ook andere groenten voor dit gerecht gebruiken - arugula of snijbiet is ook zeer geschikt. Maak het gerecht af met een scheutje olijfolie en/of en lekkere geraspte harde kaas zoals Parmiggiano of Pecorino Romano.

  Recept van: Lisa Nichols

   
  1 beoordeling
   
  20min

  Gebakken aardappelen zijn een super eenvoudig bijgerecht voor bij je favoriete gebakken of gegrild vlees. Voeg een frisse salade toe en je hebt een heerlijke snelle lunch of diner.

  Recept van: Annika

  Vergelijkbare receptencollecties