Desserts met banaan (32)

  Je vindt hier recepten voor desserts met banaan, zoals bananenijs, gebakken banaan, bananensorbet, taart met banaan en meer.

  Meer receptencollecties

  Banaan
  Banaan   (281)
  Dessert
  Dessert   (1419)

  Probeer deze recepten

   
  2 beoordelingen
   
  1uur50min

  Zoals de titel al zegt - een heerlijke pavlova met bananenplakjes, caramel saus en slagroom. De perfecte combinatie van twee erg heerlijke desserts gecombineerd in één die je steeds weer zult willen maken.

  Recept van: TRISH1IE

   
  Geen beoordelingen
   
  15min

  De bananen worden gestoofd in bruine suiker, boter en Ierse whisky en geserveerd met vanille-ijs. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: dakota kelly

   
  10 beoordelingen
   
  10min

  Dit recept is heerlijk voor zomermiddagen, of als je gewoon erg veel zin hebt in iets kouds! Het is makkelijk te maken en heeft slechts 3 eenvoudige ingrediënten.

  Recept van: MERYL THE YOUNG CHEF

   
  2 beoordelingen
   
  1uur5min

  Dit yoghurtgerecht is gezond en lekker. Het is zeer geschikt als een eenvoudig ontbijt of tussendoortje, maar je kunt het ook prima als een licht zomers toetje serveren. Geniet optimaal van de zomer door vers seizoensfruit te gebruiken.

  Recept van: Josie59

   
  3 beoordelingen
   
  10min

  Dit ouderwetse dessert is absoluut verrukkelijk en eenvoudig te maken. Serveren met vanille roomijs van goede kwaliteit en u heeft een feestelijk nagerecht.

  Recept van: MARYDEJOUR

  Video's voor desserts met banaan

  • videoTitle
   Bananen met whisky

  Gerelateerde artikelen

  Vergelijkbare receptencollecties