Desserts met banaan (32)

Je vindt hier recepten voor desserts met banaan, zoals bananenijs, gebakken banaan, bananensorbet, taart met banaan en meer.

Meer receptencollecties

Banaan
Banaan   (264)
Dessert
Dessert   (1396)

Probeer deze recepten

 
2 beoordelingen
 
1uur50min

Zoals de titel al zegt - een heerlijke pavlova met bananenplakjes, caramel saus en slagroom. De perfecte combinatie van twee erg heerlijke desserts gecombineerd in één die je steeds weer zult willen maken.

Recept van: TRISH1IE

 
Geen beoordelingen
 
15min

De bananen worden gestoofd in bruine suiker, boter en Ierse whisky en geserveerd met vanille-ijs. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: dakota kelly

 
10 beoordelingen
 
10min

Dit recept is heerlijk voor zomermiddagen, of als je gewoon erg veel zin hebt in iets kouds! Het is makkelijk te maken en heeft slechts 3 eenvoudige ingrediënten.

Recept van: MERYL THE YOUNG CHEF

 
2 beoordelingen
 
1uur5min

Dit yoghurtgerecht is gezond en lekker. Het is zeer geschikt als een eenvoudig ontbijt of tussendoortje, maar je kunt het ook prima als een licht zomers toetje serveren. Geniet optimaal van de zomer door vers seizoensfruit te gebruiken.

Recept van: Josie59

 
3 beoordelingen
 
10min

Dit ouderwetse dessert is absoluut verrukkelijk en eenvoudig te maken. Serveren met vanille roomijs van goede kwaliteit en u heeft een feestelijk nagerecht.

Recept van: MARYDEJOUR

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart