Recepten voor gemarineerd lamsvlees

  Zoek je een marinade voor lamsvlees, wil je gemarineerde lamsbout of lamsspiesjes maken? Hier vind je heerlijke recepten voor gemarineerd lamsvlees.

  14 recepten

  Filter

  Hoofdingrediënten

  Type recept

  Wereldkeuken

   
  1 beoordeling
   
  2uur45min

  Een pittig gekruide Indiase curry met weinig vet, veel groenten en blokjes mager, mals lamsvlees en linzen. Serveer er Indiase broodjes bij, zoals volkorenchapati's.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  2uur45min

  Zacht lamsvlees zonder bot, gemarineerd in kruiden met limoen en rode peper. Dit is een traditioneel noord-Afrikaans gerecht geserveerd met couscous.

  Recept van: laughs and smiles

   
  1 beoordeling
   
  3uur35min

  Een eenvoudige en smakelijke manier om lamsribbetjes klaar te maken, doordrongen van kruiden en knoflook. Rijk van smaak en met een ongelooflijk heerlijke geur, ideaal voor een tuinfeest!

  Recept van: Jagodzianka

   
  1 beoordeling
   
  45min

  Met een paar verse ingrediënten, uiterst eenvoudig bereid, zet u een gezellige, huiselijke maaltijd op tafel. Tijdens het roosteren krijgen de aubergines en sjalotten een intense smaak die perfect past bij mals, sappig lamsvlees. Serveer met een warm, krokant broodje.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  10uur20min

  De marinade maakt het lamsvlees dieper en voller van smaak dan u ooit hebt gegeten. Laat u niet afschrikken als u de marinade wat vreemd vindt, probeer hem gewoon! Het lamsgerecht dat u bereidt zal ongekend sappig en mals zijn!

  Recept van: Luxy

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur25min

  Stevige stukken aardappel en een flinke hoeveelheid groenten maken deze slanke roerbakschotel met lamsvlees tot een eenvoudig, overheerlijke maaltijd die u rechtstreeks uit de wok serveert.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur25min

  Deze salade in Noord-Afrikaanse stijl met geurige koriander en munt, kunt u uitstekend vooraf bereiden. Lamsvlees is een goede bron van eiwit, vitamine-B, ijzer en zink.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  16min

  Deze heerlijke, eenvoudige marinade voor lamskarbonade is het lekkerst voor barbecue of grill.

  Recept van: Noor

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur40min

  Dit gerecht uit het Midden-Oosten verrast u met een combinatie van bulgur, knapperige, kleurrijke groenten en veel verse kruiden, overgoten met een lichte limoendressing en geserveerd met sappig, mager lamsvlees. Het past perfect in een ontspannen diner. Serveer het met geroosterd volkoren pitabrood en yoghurt.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur20min

  Een combinatie van smaken uit het Midden-Oosten en Europa. Het gerecht is het lekkerst met gestoomde groenten en rijst.

  Recept van: ELINOAR

  1 / 2

  Vergelijkbare receptencollecties