Stoofschotel met vis (24)

  Zoek je een bouillabaisse, of een andere stoofschotel met vis of zeevruchten? Je vindt hier de recepten voor de lekkerste stoofpotten met vis.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Deze eenvoudig te bereiden visschotel is een Franse klassieker uit Marseille. Serveren met een snee geroosterd brood met daarop een lepel rouillesaus.

  Recept van: Mary Young

   
  6 beoordelingen
   
  1uur20min

  Deze stoofpot met vis (Moqueca de peixe) is een typisch Braziliaans gerecht, oorspronkelijk uit het noordoosten van Brazilië. De palmolie geeft het een karakteristieke smaak. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: GraçaRibeiro

   
  5 beoordelingen
   
  55min

  Een curry uit Mozambique die bereid kan worden met kip of garnalen. Erg lekker met een tomatenchutney of een pittige uienchutney.

  Recept van: VALERIEKOOKA

   
  2 beoordelingen
   
  1uur5min

  Deze garnalengumbo laat u kennismaken met de heerlijke cajunkeuken. Gumbo is een dikke, kruidige kruising tussen een soep en een stoofschotel, gemaakt van paprika's, tomaten, okra, kruiden en garnalen. Serveer de gumbo met gestoomde rijst of knapperig brood, zodat u ook ten volle kunt genieten van de heerlijke saus.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  1uur5min

  Deze eenpansmaaltijd van de Caraïben is gebaseerd op een gezonde samenstelling van kip, vis, rijst en groenten. Warm opdienen!

  Recept van: Kemoy

  Video's voor stoofschotel met vis

  • videoTitle
   Braziliaanse visstoofpot

  Vergelijkbare receptencollecties