Recepten voor pastasaus (94)

Hier vind je heerlijke recepten voor pastasauzen, zoals tomatensaus voor pasta, bolognese, carbonara, pesto en meer recepten voor pastasaus.

Receptencollecties voor pastasaus

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
30min

Verse tomaten, ui, tomatenpuree en olijfolie; dé basisingrediënten voor een pastasaus. U kunt de saus gebruiken als basis voor Bolognese, pizza, bij gebraden kip of plakken aubergine.

Recept van: Lima

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Een heerlijke pasta met tomatensaus en chorizo. Dit gerecht wordt op Spaanse scholen veel als lunch geserveerd. Kinderen zijn er dol op. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Luis Luna

 
2 beoordelingen
 
8uur40min

Dit is een heerlijke pastasaus vol met vlees. Hoe langer het opstaat, hoe lekkerder het smaakt! Je kunt de saus in de slowcooker maken, maar ook laten sudderen in een braadpan op het gasfornuis.

Recept van: Ashley

 
2 beoordelingen
 
45min

Deze heerlijke, onmisbare saus bestaat in heel veel verschillende versies. Dit is een basisrecept op basis van verse tomaten. Als er geen verse tomaten verkrijgbaar zijn, kunt u de saus ook maken met tomaten uit blik.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
3uur30min

Neem wat tijd om deze heerlijke, pittige pastasaus te maken. U kunt hem vervolgens invriezen zodat u te allen tijde een zelfgemaakte pastasaus bij de hand hebt! U kunt eventueel nog 250 gr gehakt toevoegen als u van vleesrijke saus houdt.

Recept van: Stephanie Lane

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek