Groenten smoothie (36)

Een lekkere smoothie met gezonde groenten maken? Probeer een van deze recepten voor een groentesmoothie.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
10min

Na heel veel experimenteren met recepten voor groene smoothies, bedacht ik dit supergezonde recept voor een smoothie met appel, boerenkool, komkommer en spinazie, dat ik de moeite waard vond om te delen!

Recept van: Linh Duong

 
2 beoordelingen
 
25min

Een heerlijke manier om de kleintjes spinazie te laten eten! Kinderen zijn dol op de diepgroene kleur en u zult versteld staan hoe heerlijk deze fruitsmoothie is. Experimenteer zelf met de verschillende hoeveelheden en soorten fruit om uw eigen favoriet te bereiden.

Recept van: mcookin

 
1 beoordeling
 
10min

Deze groene smoothie met spinazie en boerenkool geeft je een extra boost energie dankzij de toevoeging van pindakaas en chiazaadjes. Het is ook nog eens een heerlijke manier om meer groenten binnen te krijgen. Dit recept is erg veelzijdig. Je kunt de groenten vervangen door allerlei andere bladgroenten. Chiazaadjes zorgen voor extra proteïne en energie.

Recept van: Jmehney

 
1 beoordeling
 
5min

Heerlijke, romige milkshake en ook nog eens erg gezond! Avocado is een aparte vrucht dat het toch wel een tikkeltje anders maakt! Snel, makkelijk en goedkoop drankje dat de moeite echt wel waard is! Let op: je kunt het geheel niet lang bewaren zonder dat het bruin kleurt! Om dit tegen te gaan kun je citroensap toevoegen.

Recept van: Justin

 
Geen beoordelingen
 
5min

Deze smoothie zit vol goed voedingsstoffen, het is gezond, geschikt voor vegans en smaakt ook nog eens lekker! De smoothie bevat ongeveer 2 porties groente en fruit en bestaat uit banaan, boerenkool, sojamelk, lijnzaad en ahornsiroop.

Recept van: Rice

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart