Rundercarpaccio

Zoek je een recept voor carpaccio gemaakt van rundvlees? Hier vind je de recepten voor de lekkerste rundvleescarpaccio.

11 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

 
1 beoordeling
 
15min

De klassieke carpaccio met een twist. Heerlijk als voorgerecht voor het kerstdiner, of bij een ander speciaal etentje.

Recept van: The Painted Chef

 
Geen beoordelingen
 
15min

Serveer de gebruikelijke carpaccio als voorgerecht eens op een andere manier! Namelijk als een pakketje, met de rucola salade, pijnboompitjes en dressing erin. Een klassiek gerecht in een nieuw jasje.

Recept van: Helfrich

 
Geen beoordelingen
 
20min

Dit bijzondere voorgerecht is snel en gemakkelijk te bereiden en een verrassend begin van een avondje oosters tafelen.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
10min

In de supermarkt kun je vaak een pak rundercarpaccio met dressing erbij kopen...daar creëer ik deze heerlijke salade van.

Recept van: Wang

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Een supereenvoudig recept dat in een handomdraai klaar is en een uurtje in de koelkast op smaak komt. Zo houd u nog eens tijd over de volgende gang te bereiden!

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
2uur10min

Voor een gezellig avondje tafelen hier een alternatief voor gourmet en fondue. Let op: het vlees moet 2 uur marineren alvorens het te gebruiken.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
17min

Rundercarpaccio geserveerd in een pappadum, voor een wereldse twist op het klassieke voorgerecht. Leuk idee voor Kerst, of andere speciale etentjes.

Recept van: Helfrich

 
Geen beoordelingen
 
5min

Een klassiek en makkelijk recept voor carpaccio met rucola sla, balsamicodressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Recept van: Ali

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Bisonvlees is heerlijk mals, zacht van smaak, boordevol ijzer en van nature vetarm. Een elegant voorgerecht, met de volle, aardse smaken van champignons en walnoot, een zoutige kaas en de zure frisheid van balsamico en citroen.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
20min

Mijn versie van dit elegante en klassieke voorgerecht. Flinterdunne plakjes rauw rundvlees gedecoreerd met rucola, Parmezaanse kaas, citroensap en extra vergine olijfolie - vervolgens besprenkeld met een beetje truffelolie voor extra uitstraling. Koop het beste rundvlees dat je je kunt veroorloven bij een goede slager.

Recept van: RoosterandHen

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Gevulde eieren op 3 manieren Gevulde eieren op 3 manieren
  • Tiramisu Tiramisu
  • 3 hapjes met gerookte zalm 3 hapjes met gerookte zalm
  • Kersthapjes Kersthapjes
  • Kerstdesserts Kerstdesserts