Dessert met bladerdeeg

  Zoek je een bijzonder dessert waarin bladerdeeg wordt gebruikt? We hebben recepten voor appelbollen, apfelstrudel, custardtaartjes, bramenflappen, perentaart en meer.

  16 recepten

  Filter

  Hoofdingrediënten

  Type recept

  Bereidingstijd

  Wereldkeuken

   
  4 beoordelingen
   
  1uur

  Hier is een snel recept voor een apfelstrudel. Lekker bij de thee of als je koffievisite krijgt.

  Recept van: Claudia_Meilinger

   
  3 beoordelingen
   
  40min

  Deze heerlijke, authentieke Portugese taartjes zijn eenvoudig te maken met bladerdeeg.

  Recept van: John J. Pacheco

   
  1 beoordeling
   
  35min

  Bladerdeeg gevuld met een roomkaasmengsel en bramen, bestrooid met suiker en afgebakken in de oven. Zowel warm als koud overheerlijk!

  Recept van: tovlakas

   
  2 beoordelingen
   
  57min

  Deze spectaculaire kerstboom is makkelijker om te maken dan je denkt, volg gewoon de stappen met foto's in dit recept. Chocolade-hazelnootspread van Nutella® wordt tussen twee lagen bladerdeeg gesmeerd, ingesneden en gerold tot je dit prachtige resultaat krijgt. Erg leuk voor een kerstborrel of als dessert na het kerstdiner.

  Recept van: geneviever

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Een in bladerdeeg gebakken hele appel, gevuld met amandelspijs. Een heerlijk gebakje, of als dessert met een bolletje ijs.

  Recept van: Chantal

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur

  Heerlijke bladerdeeghapjes gevuld met luchtige aardbeienbanketbakkersroom. Lekker bij de koffie! Bekijk ook de video van mijn recept.

  Recept van: CookingWithKhadija

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Het recept is super makkelijk en snel te maken. Geïnspireerd op het idee van cakepops kwam ik op het idee van appelpops: appelflap op een stokje. Leuk voor op een feestje of als traktatie.

  Recept van: Toetjestafel

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Apfelstrudel (appelgebak) maak je gemakkelijk zelf, met bladerdeeg en appel. Ik voeg rozijnen en noten toe voor de variatie. Lekker als gebak, of als dessert met een bolletje vanilleijs.

  Recept van: josefien

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Dankzij het kant en klare bladerdeeg heb je deze appelstrudel sneller en makkelijker klaar dan de meer 'traditionele' recepten. Serveer warm of koud, lekker met wat slagroom.

  Recept van: Melody Couture

   
  Geen beoordelingen
   
  52min

  Een recept waarbij je bladerdeeg gebruikt. De vulling bestaat in dit geval uit schuimig opgeklopte eiwitten en lijkt een beetje op soufflé.

  Recept van: ntbella

  1 / 2

  Vergelijkbare receptencollecties