Vegetarische stoofpot (37)

  Zoek je een vegetarische stoofschotel? Hier vind je recepten voor bonenschotels, groentestoofpot, stoofpot met linzen, en nog veel meer stoofschotels met groenten.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur15min

  Linzen, kikkererwten en groenten in een stoofpot boordevol aroma. Een heerlijk, stevig recept dat de moeite waard is. Ik bereid de schotel van tevoren en heb er altijd veel succes mee. Ter garnering kunt u yoghurt, verse munt en cayennepeper gebruiken.

  Recept van: CARALEWISWATTS

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur5min

  Dit is een soort Spaanse ratatouille, een stoofpot met groenten uit het Spaanse La Mancha. Serveer met een gebakken ei en wat knapperig brood voor een heerlijke maaltijd, zonder vlees. Bekijk ook de video!

  Recept van: Luis Luna

   
  12 beoordelingen
   
  40min

  Ik word vaak gevraagd dit vegetarische gerecht klaar te maken. In plaats van zoete aardappelen kun je voor deze Marokkaanse couscous ook pompoen gebruiken.

  Recept van: Zonnegroet

   
  3 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze heerlijke, gezonde Noord-Afrikaans geïnspireerde stoofpot is een familiefavoriet. Lekker met warm brood of couscous. U kunt deze stoofpot al van tevoren maken. Eerst even af laten koelen, en dan kunt u de stoofpot 3 dagen in de koelkast bewaren, of enkele maanden bewaren in de vriezer. U kunt ook de groenten al van tevoren snijden en de kruidenmix alvast maken. Beiden kunt u goed in de vriezer bewaren en even ontdooien voordat u het gerecht gaat maken. Op die manier kunt u deze heerlijke exotische maaltijd in slechts 30 minuten op tafel zetten.

  Recept van: Make-Ahead Mamas

   
  4 beoordelingen
   
  40min

  Dit is een heerlijk, authentiek dalrecept. Ter variatie kun je aan het einde nog wat kokosmelk toevoegen. Je kunt het ook prima invriezen.

  Recept van: Gillian Stevens

  Video's voor vegetarische stoofpot

  • videoTitle
   Manchego groentenstoofpot

  Vergelijkbare receptencollecties

  User's IP: 54.224.108.85