Bosbessen (128)

  Zoek je een recept met bosbessen? Hier vind je recepten voor bosbessen smoothies, taart en cake met bosbessen, desserts met bosbessen en meer recepten waarin bosbessen of blauwe bessen worden verwerkt.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Dit is een heerlijk bosbessentaart recept dat niet een, maar twee hemelse taarten oplevert. Eén taart is nooit genoeg voor mij, dus ik maak er altijd twee tegelijk. Je kunt verse of bevroren bosbessen gebruiken. Het is best om een bakblik te gebruiken met een verwijderbare bodem.

  Recept van: nch

   
  5 beoordelingen
   
  40min

  Deze muffins zijn extra groot en ontzettend lekker. Ik verdubbel het recept meestal en vul de muffinvormpjes helemaal met beslag zodat ze lekker groot worden. Voeg eventueel ook extra bosbessen toe als u dat lekker vindt!

  Recept van: Colleen

   
  7 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze taart, of eigenlijk cake, ziet er mooi uit en er is goed mee te varieren. Zo kun je de pruimen en bosbessen bijvoorbeeld vervangen door perziken of je kunt alleen pruimen gebruiken voor een heerlijke pruimentaart!

  Recept van: Dina

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Deze scones heb je in een half uurtje op tafel staan. Dit is een heel makkelijk recept en ontzettend lekker. Serveer de scones bijvoorbeeld met wat aardbeienjam, abrikozenjam en een beetje opgeklopte slagroom. De bosbessen en rozijnen in dit recept zijn optioneel.

  Recept van: Marjel

   
  3 beoordelingen
   
  5min

  Een eenvoudige fruitige smoothie, een fantastisch gezonde manier om je dag te beginnen. Gebruik verse of diepgevroren bessen, afhankelijk van het seizoen.

  Recept van: Maybe

  Video's voor recepten met bosbessen

  • videoTitle
   Bosbessenmuffins
  • videoTitle
   Pierogi met blauwe bessen
  • videoTitle
   Courgettecake met blauwe bessen
  • videoTitle
   Bosbessenijsjes
  • videoTitle
   Bosbessen cobbler

  Vergelijkbare receptencollecties

  Rode bessen
  Rode bessen   (30)
  Kruisbessen
  Kruisbessen   (10)
  Frambozen
  Frambozen   (116)