Recepten voor kip en aardappel (23)

Een lekkere maaltijd met kip en aardappelen maken? Je vindt hier heerlijke recepten voor ovenschotels met kip en aardappel, stoofpotten, soep, broodjes, hoofdgerechten en meer recepten met kip en aardappel.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Een eenpansgerecht dat binnen 15 minuten in de oven staat. Kinderen zijn er dol op! Rozemarijn, knoflook en oregano bieden een aroma waar het water van in de mond loopt. Als u gedroogde in plaats van verse kruiden gebruikt, neem dan 1/3 van de aangegeven hoeveelheden.

Recept van: SANDY WITEK

 
4 beoordelingen
 
1uur20min

Ik maak dit recept al zoveel jaren, dat ik me niet meer kan herinneren waar ik het vandaan heb gehaald. Het is echt een lekker en makkelijk gerechtje. Mijn man vindt het lekker om de kip helemaal met knoflook in te smeren. Dit gerecht is een van zijn favorieten. Dit recept is qua hoeveelheid ook heel eenvoudig aan te passen. Zorg ervoor dat de pan die je gebruikt groot genoeg is als je meer maakt. Ik voeg meestal meer aardappelen toe, omdat wij die graag eten. Het is een lekker gerecht om met een salade te serveren.

Recept van: DebiMcG

 
3 beoordelingen
 
1uur15min

Deze heerlijke gezinsmaaltijd stelt u pijlsnel samen en schuift u daarna gewoon in de oven. Tijm en sinaasappel geven de kip en groenten een heerlijke smaak. Serveer hierbij indien gewenst nog groene groenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
1uur5min

Dit gerecht is niet geschikt als u een dieet volgt. Heerlijk vullend en boordevol smaak. Ik leende wat ideeën van een paar andere recepten en bedacht dit zelf. Gewoonweg heerlijk!

Recept van: danielle

 
1 beoordeling
 
2uur30min

Dit is een traditioneel Zuid-Afrikaans eenpansgerecht. Laat je niet afschrikken door de lijst van kruiden, het eindresultaat is werkelijk heerlijk rijk van smaak.

Recept van: canobie

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart