Inloggen Aanmelden

Recepten voor courgette bakken (29)

Zoek je een roerbakgerecht met courgette? Of wil je gevulde courgettes maken of in de oven gebakken courgette? Je vindt hier vele recepten voor het bakken van courgette.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
10min

In de zomer tijdens het courgette seizoen, kook ik ze op zoveel mogelijk verschillende manieren. Ik vind ze erg lekker in combinatie met amandelen - je kunt zelfs een beetje Parmezaanse kaas of pecorino toevoegen aan het eind.

Recept van: Brigitte

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Ratatouille kan warm of koud worden gegeten met alle soorten vlees, vis of eieren... Of je geniet ervan op zichzelf met lekker knapperig brood en een stukje kaas. Je hoeft de aubergine of courgette niet te schillen, als je dit niet wilt. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Gilles

 
1 beoordeling
 
13min

Een verfrissend gerecht dat veel vitamine C oplevert.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
1uur45min

Briam vertegenwoordigt hoe de Griekse keuken een paar simpele ingrediënten kan omtoveren tot een heerlijke maaltijd, zonder al te veel inspanning. Dit is een traditionele ovenschotel met aardappel en courgette en met olijfolie als enige bron van vet. Serveer indien gewenst met wat feta.

Recept van: Diana

 
1 beoordeling
 
2dagen40min

Deze antipasti met courgette en feta maak ik voor alle feestjes, omdat ze zo goed voor te bereiden zijn. Courgetteplakken worden gebakken, met feta gevuld en marineren dan 1-2 dagen in de koelkast in een knoflook-kruiden-balsamicomarinade.

Recept van: elisabeth

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue