Champignons bakken (30)

  Zoek je een recept voor gebakken champignons? Hier vind je recepten voor het bakken van champignons voor bij een biefstuk, maar ook gevulde champignons uit de oven, soep en salade met gebakken champignons en meer.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Dit is een Thais groente bijgerecht met veel Chinese invloeden. Gebruik de paddestoelen die in het seizoen zijn, zoals gewone champignons, stropaddestoelen of shii-take paddestoelen.

  Recept van: wiley

   
  3 beoordelingen
   
  35min

  Dit makkelijke tapasgerecht wordt overal in Spanje geserveerd. De champignons worden gebakken in olijfolie en witte wijn en op smaak gebracht met knoflook, rode peper en peterselie. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Luis Luna

   
  8 beoordelingen
   
  30min

  Champignons en bacon vormen een heerlijke combinatie en dit recept kan haast niet eenvoudiger. Gebruik cocktailprikkers om de bacon vast te zetten. Meestal moet ik een 2e portie maken om de gasten tevreden te houden.

  Recept van: Blake Smith

   
  2 beoordelingen
   
  10min

  Balsamico champignons: heerlijk op een toastje en nét even anders. Het gerecht is zowel warm als koud lekker en kan dus ruimschoots tevoren of net voor een feestje bereid worden.

  Recept van: CHRISTYJ

   
  1 beoordeling
   
  45min

  Grote champignons gevuld met spinazie, spek en Parmezaanse kaas. Een perfect voorgerecht of borrelhapje.

  Recept van: MOLSON7

  Video's voor champignons bakken

  • videoTitle
   Spaanse knoflookchampignons