Champignons bakken (30)

Zoek je een recept voor gebakken champignons? Hier vind je recepten voor het bakken van champignons voor bij een biefstuk, maar ook gevulde champignons uit de oven, soep en salade met gebakken champignons en meer.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
20min

Dit is een Thais groente bijgerecht met veel Chinese invloeden. Gebruik de paddestoelen die in het seizoen zijn, zoals gewone champignons, stropaddestoelen of shii-take paddestoelen.

Recept van: wiley

 
2 beoordelingen
 
35min

Dit makkelijke tapasgerecht wordt overal in Spanje geserveerd. De champignons worden gebakken in olijfolie en witte wijn en op smaak gebracht met knoflook, rode peper en peterselie. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Luis Luna

 
9 beoordelingen
 
30min

Champignons en bacon vormen een heerlijke combinatie en dit recept kan haast niet eenvoudiger. Gebruik cocktailprikkers om de bacon vast te zetten. Meestal moet ik een 2e portie maken om de gasten tevreden te houden.

Recept van: Blake Smith

 
2 beoordelingen
 
10min

Balsamico champignons: heerlijk op een toastje en nét even anders. Het gerecht is zowel warm als koud lekker en kan dus ruimschoots tevoren of net voor een feestje bereid worden.

Recept van: CHRISTYJ

 
1 beoordeling
 
30min

Champignons gevuld met cheddar en doorregen spek. Perfect als borrelhapje of voorgerecht.

Recept van: GRNSTR1PE

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart