Dessert voor kinderen (23)

  Hier vind je kindvriendelijke desserts, desserts speciaal voor kinderen, of desserts die makkelijk te maken zijn door kinderen, zoals ijs, cakejes, fruit, kinder-tiramisu en meer toetjes voor kinderen.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur20min

  Er is misschien geen betere zomerse snack voor de kinderen, of zelfs voor volwassenen! Deze ijssandwiches zijn makkelijk te maken en handig om in de vriezer te hebben voor elk moment.

  Recept van: cookin'mama

   
  2 beoordelingen
   
  1uur40min

  Cake pops, een nieuwe trend en een leuke variant van een traditioneel cheesecakerecept. Deze leuke lolly's zullen indruk maken op je familie en vrienden. Leuk voor een verjaardagsfeest of als traktatie, neergelegd op een mooie schaal. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Cher

   
  40 beoordelingen
   
  13min

  Deze cake maken mijn kinderen graag als ze een lange schooldag achter de rug hebben of als er een vriendje logeert. 1 cake is groot genoeg om met 2 kinderen te delen als je ze tenminste zover krijgt!!!

  Recept van: Kairockz

   
  22 beoordelingen
   
  6min

  Geinspireerd op de vele recepten die er zijn voor chocoladecake uit de magnetron. Vaak zijn ze te sponsig, niet zo zoet, of gewoon droog. Na veel uitproberen is dit recept als beste eruit gekomen.

  Recept van: marian

   
  4 beoordelingen
   
  10min

  Niets kan karamelappels vervangen, maar probeer voor de verandering deze chocoladeversie eens. Een geweldig recept om met Halloween met de kinderen te maken.

  Recept van: CANDYPEACHESCHIC

  Video's voor desserts voor kinderen

  • videoTitle
   Cheesecake lolly's

  Vergelijkbare receptencollecties