Crumble recepten (51)

  Op zoek naar een recept voor crumble? Hier vind je appel (apple) crumble desserts, maar ook rabarber crumble, perzik crumble en meer heerlijke desserts met fruit met een knapperige kruimellaag uit de oven. Ook hebben we heerlijke recepten voor cobbler, fruit met een deeglaag, gebakken in de oven.

  Receptencollecties voor crumble

  Dessert
  Dessert   (1419)

  Probeer deze recepten

   
  22 beoordelingen
   
  50min

  Een heerlijk dessert van gebakken appels met een stevige, krokante kaneelkruimellaag. Eenvoudigweg het lekkerste recept voor apple crumble! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Olga

   
  2 beoordelingen
   
  1uur

  Vraagt u zich wel eens af wat u met die enorme rabarberplant in de tuin moet? Hier volgt het antwoord. Een heerlijk dessert van aardbeien en rabarber met een kruimellaag. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Michelle Davis

   
  7 beoordelingen
   
  50min

  Ik hou van appeltaart, maar ik ben echt dol op deze appel crumble! Veel makkelijker om te maken dan een taart en onweerstaanbaar lekker als toetje met een bolletje ijs, of gewoon zo. Precies genoeg voor twee personen, dus geen restjes (maar hoe erg zou dat trouwens zijn...)

  Recept van: Nanda

   
  4 beoordelingen
   
  1uur

  Dit is een variatie op de klassieke 'apple crumble' maar dan met noten. Serveer het zo, of met custard of ijs.

  Recept van: JJOHN32

   
  3 beoordelingen
   
  50min

  Gebakken appels met een knapperig (koekjesachtig) laagje. Een heerlijk dessert, ruim voldoende voor twee personen! Nog lekkerder als je er een bolletje ijs bij serveert.

  Recept van: Ali

  Video's voor crumble

  • videoTitle
   Rabarber crumble
  • videoTitle
   Aardbeien-rabarbercrumble
  • videoTitle
   Apple crumble

  Vergelijkbare receptencollecties