Recepten met feta (171)

  Zoek je recepten voor fetakaas? Hier vind je salades met feta, recepten voor spinazie met feta, bladerdeeghapjes met feta en meer recepten voor feta.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  12min

  Dit traditionele Griekse hapje is zeer eenvoudig te maken, maar maakt toch altijd indruk op gasten! Alles wat je nodig hebt is een blok feta en wat gemalen rode chilivlokken. Dit is ook heerlijk als je het op de barbecue maakt, in folie gewikkeld. Serveer met knapperig brood. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Diana

   
  Geen beoordelingen
   
  18min

  Deze Griekse meze is zo makkelijk om te maken, maar zo ontzettend lekker! Feta kaas wordt bedekt met sesamzaadjes, gefrituurd in olijfolie tot het knapperig is, en dan met honing besprenkeld en gegeten als het nog warm is. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Diana

   
  4 beoordelingen
   
  40min

  Dit is een snelle en gemakkelijke favoriet. Je kunt elke gewenste groente roosteren, die hieronder staan genoemd zijn slechts een suggestie om je op gang te helpen.

  Recept van: Rupert Smith

   
  2 beoordelingen
   
  2uur30min

  Dit is een aanzienlijke pasta salade, perfect voor een picknick of lunchpakket.

  Recept van: Jamie Hensley

   
  4 beoordelingen
   
  40min

  Kleine bladerdeeghapjes gevuld met een mengsel van spinazie en feta. Ik heb diepvriesspinazie gebruikt, omdat dat op dat moment een beter koop was dan verse, maar je kunt ook een gelijke hoeveelheid gehakte en kort gekookte verse spinazie gebruiken.

  Recept van: cassandra

  Video's voor recepten met feta

  • videoTitle
   Sesam feta snack met honing
  • videoTitle
   Feta psiti

  Vergelijkbare receptencollecties

  Boursin®
  Boursin®   (30)
  Mascarpone
  Mascarpone   (73)
  Mozzarella
  Mozzarella   (119)