Macarons

Wil je zelf macarons maken? Hier vind je recepten voor de kleurrijke Franse lekkernij: macarons. Ze zijn gemaakt van eiwit en gemalen amandelen en gevuld met een creme. We hebben chocolade macarons, frambozen macarons en meer!

7 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

 
20 beoordelingen
 
1uur29min

Lichte en luchtige Franse makronen, of ook wel macarons, zijn indrukwekkend, ontzettend lekker en eigenlijk niet eens zo moeilijk om te maken! Dit recept is 4 in 1, met hetzelfde beslag voor de makronen worden vier versies gemaakt: citroen, pistache, chocola en aardbeien macarons!

Recept van: sabine

 
6 beoordelingen
 
43min

Test je vaardigheden met deze lichte, hemelse chocolade macarones. Het is een trend uit Parijs, je ziet ze nu steeds meer bij banketbakkers, V&D en Bijenkorf, maar je kunt ze ook zelf maken, met dit authentieke Franse recept!

Recept van: christin2007

 
1 beoordeling
 
43min

Deze kleine frambozen macarons (Franse lekkernij) hebben een zeer mooie roze kleur en zijn uitzonderlijk licht en heerlijk! Het recept is eenvoudig te maken. Je kinderen zullen onder de indruk zijn en de oudere kinderen kunnen zelfs helpen!

Recept van: Nicole

 
1 beoordeling
 
1uur15min

Dit is een lychee macarons recept, waarmee je deze heerlijke, delicate, gevulde koekjes kunt maken.

Recept van: pieterthijs

 
Geen beoordelingen
 
44min

Deze pistache makronen (macarons) zien er geweldig uit en zijn geweldig om op te eten, een echte lekkernij uit Parijs. Zorg ervoor dat je een spuitzak hebt om de makronen op de bakplaat te spuiten. De truc is om de zak loodrecht op de bakplaat te houden, te knijpen, en vervolgens de druk weg te laten vallen en een snelle beweging met je pols te maken.

Recept van: Maybe

 
Geen beoordelingen
 
52min

Ik maak deze citroen macarones altijd gevuld met citroencrème gemaakt zonder boter, zodat de koekjes fris en fruitig blijven! De citroencrème is super makkelijk te maken, en deze Parijse macarons zijn gewoonweg hemels.

Recept van: Maybe

 
1 beoordeling
 
30min

Deze makronen met Amarettosmaak, gemaakt met amandellikeur, zijn een echte Franse lekkernij (uit Parijs). Ook perfect met een lekker kopje koffie! En ze zijn gemakkelijker te maken dan je zou denken!

Recept van: legourmand

1 / 1

Vergelijkbare receptencollecties

Zandkoekjes
Zandkoekjes   (34)
Biscotti
Biscotti   (17)

Favoriete videorecepten

  • Cheesecake in een potje Cheesecake in een potje
  • Basisrecept voor gevulde eieren Basisrecept voor gevulde eieren
  • Franse makronen (macarons) Franse makronen (macarons)
  • Stroopwafels Stroopwafels
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes