Snelle recepten voor taart en cake (42)

  Zoek je een recept voor taart of cake die snel klaar is? Hier vind je recepten voor chocoladecake uit de magnetron, ongebakken taarten en meer recepten voor cake en taart in minder dan 30 minuten.

  Probeer deze recepten

   
  22 beoordelingen
   
  6min

  Geinspireerd op de vele recepten die er zijn voor chocoladecake uit de magnetron. Vaak zijn ze te sponsig, niet zo zoet, of gewoon droog. Na veel uitproberen is dit recept als beste eruit gekomen.

  Recept van: marian

   
  16 beoordelingen
   
  28min

  Deze warme, zachte, mini chocoladecakejes met een hart van gesmolten chocolade zijn het lekkerste dat chocolade te bieden heeft. Pure chocolade van goede kwaliteit is onontbeerlijk.

  Recept van: Russ Smith

   
  40 beoordelingen
   
  13min

  Deze cake maken mijn kinderen graag als ze een lange schooldag achter de rug hebben of als er een vriendje logeert. 1 cake is groot genoeg om met 2 kinderen te delen als je ze tenminste zover krijgt!!!

  Recept van: Kairockz

   
  10 beoordelingen
   
  25min

  Simpel en lekker! Deze citroentaart is zoooo makkelijk te maken dat het niet kan mislukken. Je kan ook limoenen gebruiken en een limoentaart maken. De combinatie van citrus met gezoete gecondenseerde melk maakt de melk dikker, waardoor je een lekkere dikke structuur krijgt.

  Recept van: helenearm

   
  3 beoordelingen
   
  7min

  Dit recept kende ik al als kind en is ontzettend handig als je ineens behoefte hebt aan chocola. Het is een chocoladecake met een heerlijke chocoladesaus verborgen op de bodem van de cake. Lekker met ijs!

  Recept van: FRYETT5

  Video's voor snelle taart en cake

  • videoTitle
   Gesmolten chocoladecakejes

  Vergelijkbare receptencollecties

  Taart
  Taart   (574)
  Cake
  Cake   (791)