Bruinbrood recepten (34)

Zoek je een recept voor een zelfgebakken stevig bruinbrood? je vindt hier volkorenbrood, meergranenbrood, bruine bolletjes, bruinbrood uit de oven of de broodbakmachine en meer recepten voor bruinbrood.

Receptencollecties voor bruinbrood

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
3uur5min

Niets ruikt zo lekker als versgebakken brood en dit brood is net zo lekker als dat het ruikt! De broodmachine maakt het ook nog heel eenvoudig.

Recept van: Mat

 
Geen beoordelingen
 
45min

Een heerlijk Iers brood gemaakt met honing en rozemarijn. Je eet dit brood (het liefst) warm met roomboter of een beetje warme honing. Wij drinken er altijd een kop thee met melk bij! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: liam

 
6 beoordelingen
 
1uur20min

Dit brood hoeft slechts eenmaal te rijzen en u hoeft het niet te kneden – gemakkelijker kan toch niet? Het is gebaseerd op een recept uit de jaren veertig van Doris Grant, die een voedzaam brood wilde dat snel klaar was en dat iedereen kon maken. Het is een vochtig, vullend brood dat uitstekend geschikt is om te roosteren.

Recept van: Lidy Nooij

 
3 beoordelingen
 
3uur30min

Een basisrecept voor een lichtbruin brood, gebaseerd op mijn recept voor bruinbrood, maar extra smakelijk door een andere verhouding wit tarwemeel en volkorenmeel.

Recept van: Nanda

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Een heerlijk voedzaam brood en eenvoudig te bereiden.

Recept van: Gladys George

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart