Gehakt (358)

  Wil je een gehaktbal of hamburger maken? Een ovenschotel met gehakt of een ander recept met rundergehakt, half-om-half, varkensgehakt, lamsgegehakt of kalkoengehakt?

  Receptencollecties voor gehakt

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  1uur5min

  Deze gehaktschotel op basis van lamsgehakt heeft, in combinatie met een waaier aan groenten, een rijke smaak en structuur. U kunt het gerecht nog voedzamer maken door er erwten bij te serveren.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  15 beoordelingen
   
  2uur5min

  Dit traditionele en authentieke recept voor moussaka is echt de beste en smaakt precies zoals je zou eten in Griekenland. Het neemt wel wat tijd om te maken, maar het is niet moeilijk. Kalo orexi! (Eet smakelijk!)

  Recept van: Marina

   
  40 beoordelingen
   
  2uur35min

  Dit chili recept is al jaren oud en ik heb er al een aantal prijzen mee gewonnen. Je kunt het aan je eigen smaakniveau aanpassen (qua pit) om jouw perfecte chili te krijgen. Garneer met geraspte mozzarella en wat tortillachips om mee te dippen.

  Recept van: CHEFJIMMY

   
  33 beoordelingen
   
  35min

  Zo maakte mijn oma altijd gehaktballen, en dan aangebraden in flink wat boter. Wat waren ze lekker! Maar nu heb ik het recept en maak ik ze regelmatig zelf.

  Recept van: Chantal

   
  12 beoordelingen
   
  6uur15min

  Dit recept voor chili con carne is ontstaan uit een aantal recepten van deze site en een recept van Jamie Oliver. Ik vind deze versie heerlijk met een stuk knapperig brood, maar je zou er ook rijst bij kunnen serveren.

  Recept van: Nanda

  Video's voor recepten met gehakt

  • videoTitle
   Gehakttaart
  • videoTitle
   Gevulde koolrolletjes
  • videoTitle
   Moussaka
  • videoTitle
   Kippenleverpaté
  • videoTitle
   Klassieke Argentijnse empanadas met gehakt

  Vergelijkbare receptencollecties

  Lamsvlees
  Lamsvlees   (222)
  Rundvlees
  Rundvlees   (1021)
  Varkensvlees
  Varkensvlees   (1246)