Pizza (124)

  Wil je zelf een pizza maken en ben je op zoek naar een recept voor pizzadeeg, pizzasaus of originele recepten voor pizza? Hier vind je alles over pizza.

  Receptencollecties voor pizza

  Pizzadeeg
  Pizzadeeg   (38)

  Probeer deze recepten

   
  2 beoordelingen
   
  3uur

  Thuis kun je met een pizzasteen pizza's maken die aardig in de buurt komen van pizza's die met behulp van een professionele pizzaoven zijn gemaakt. Maar je kunt thuis ook prima pizza's maken op de barbecue. De hitte van een hete barbecue is hiervoor namelijk zeer geschikt. Bedek de pizza met de dingen die je lekker vindt maar doe er niet teveel op - hou het licht. Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Doug

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Dit recept voor pizzadeeg geeft een bodem die zacht van binnen is en lekker krokant van buiten. Naar smaak beleggen met je favoriete ingrediënten en je hebt een heerlijke pizza. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: JASON SHARP

   
  3 beoordelingen
   
  35min

  Snel klaar te maken pizzadeeg - meng een paar alledaagse ingerediënten door elkaar en leg het deeg in een bakvorm. In dit recept hoeft het deeg niet eerst te rijzen, maar je kunt meteen de vulling erop doen en het afbakken.

  Recept van: Gudny Bjorg Kjaerbo

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Ik maak deze pizza broodjes met deeg van gestremde kaas en olie vaak 's avonds als ik weinig tijd heb maar toch iets lekkers wil bakken.

  Recept van: elisabeth

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Asperges, bacon en geitenkaas zijn de basisingrediënten van deze spannende pizza. Een mooie manier om kinderen asperges te leren eten!

  Recept van: Annie

  Video's voor pizza

  • videoTitle
   Pizzabodem
  • videoTitle
   Pizza van de barbecue
  • videoTitle
   Glutenvrije pizzabodem

  Vergelijkbare receptencollecties

  Deeg
  Deeg   (56)
  Pasta
  Pasta   (934)
  Pannen­koeken
  Pannen­koeken   (173)