Recepten voor meloen (59)

  Op zoek naar een recept voor meloen, zoals watermeloen, suikermeloen, honingmeloen, cantaloupe of netmeloen? Je vindt hier recepten voor salade met meloen, meloen met ham, meloenshakes en nog veel meer.

  Receptencollecties voor meloen

  Watermeloen
  Watermeloen   (22)

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  45min

  Deze salade is geïnspireerd op een klassieke Engelse zomerdrank, ‘Pimm's cup’, die vaak zoveel fruit bevat dat het op zich al bijna een fruitsalade is. Zoete meloen, zacht fruit, peer en komkommer worden in Pimm's gemarineerd en vervolgens in uitgeholde meloenhelften geserveerd.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  5 beoordelingen
   
  5min

  Een smoothie op basis van Cantaloupe meloen, frambozen en yoghurt. Een perfecte combinatie, zeker als de meloen in het seizoen is. In plaats van frambozen kunt u allerlei bessen gebruiken!

  Recept van: Penny

   
  1 beoordeling
   
  15min

  Ik was op zoek naar een andere manier om fruit te serveren, toen ik ineens hieraan dacht. Waarom niet gewoon fruit aan een stokje?

  Recept van: AnaJ930

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Dit recept heb ik een keer gemaakt op een hete, luie namiddag. Laat je niet afschrikken door de ingrediënten; ze passen heel goed bij elkaar en vormen samen een heerlijke verfrissende salade. Probeer hem een keer uit en bereid je voor op een aangename verrassing!

  Recept van: Jessica Mayo

   
  Geen beoordelingen
   
  15min

  Hét zomerdrankje bij uitstek! Licht en verfrissend, een perfect drankje aan het eind van een warme dag!

  Recept van: Heidi

  Vergelijkbare receptencollecties

  Aardbeien
  Aardbeien   (247)
  Bramen
  Bramen   (65)
  Bessen
  Bessen   (139)