Kersttaart (31)

  Wil je een mooie taart maken voor Kerst? Hier vind je heerlijke recepten voor kersttaart, kerstcake, Bûche de Noël, taart met marsepein en meer recepten voor kersttaart.

  Receptencollecties voor kersttaart

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  1uur30min

  Bûche de Noël is de Franse naam voor deze chocoladecake in de vorm van een boomstam. In dit recept wordt geen bloem gebruikt. Traditioneel wordt de Bûche de Noël bestrooid met poedersuiker zodat het eruit ziet alsof er sneeuw op de boomstam ligt.

  Recept van: TYRARACHELE

   
  1 beoordeling
   
  21dagen

  Met de twee belangrijkste ingrediënten - rum en boter - kan deze kerstcake niet anders dan een hit worden. Deze is minder zwaar en is meer cake achtig dan veel kerstcake recepten. Het is een favoriet geworden van mijn vrienden en familie voor kerst. De cake is van zichzelf al heerlijk, maar kan ook gegeten worden met een laagje marsepein en glazuur. Bekijk de video van dit recept!

  Recept van: Karen Uffelman

   
  5 beoordelingen
   
  1uur5min

  Pompoentaart is een Amerikaanse klassieker, geserveerd met Thanksgiving en Kerst. Dit recept is perfect in de herfst en winter als het het seizoen is voor de pompoen. Je kunt ook muskaatpompoen gebruiken, indien gewenst!

  Recept van: UPATNINE

   
  3 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze lekkere taart heeft een citroen-kardemomsmaak en is gevuld met rozijnen. U zult hem vast en zeker niet alleen voor Kerstmis willen maken!

  Recept van: Gudny Bjorg Kjaerbo

   
  2 beoordelingen
   
  57min

  Deze spectaculaire kerstboom is makkelijker om te maken dan je denkt, volg gewoon de stappen met foto's in dit recept. Chocolade-hazelnootspread van Nutella® wordt tussen twee lagen bladerdeeg gesmeerd, ingesneden en gerold tot je dit prachtige resultaat krijgt. Erg leuk voor een kerstborrel of als dessert na het kerstdiner.

  Recept van: geneviever

  Video's voor kersttaart

  • videoTitle
   Bûche de Noël (kersttaart)
  • videoTitle
   Kulich (Russische Panettone)
  • videoTitle
   Kerstcake
  • videoTitle
   Kersttaart versieren

  Vergelijkbare receptencollecties