Steenvruchten (323)

  Zoek je een recept met perzik, abrikoos, kersen, perzik, mango, pruimen, dadels of een andere steenvrucht? Hier vind je vele recepten voor steenvruchten.

  Receptencollecties voor steenvruchten

  Abrikozen
  Abrikozen   (78)
  Kersen
  Kersen   (87)
  Mango
  Mango   (117)

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  7uur10min

  Een bijzonder nagerecht; bavarois met abrikozen, geserveerd met in de oven gebakken en gekarameliseerde halve abrikozen.

  Recept van: Myrrhe Buffing

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Een traditionele drank uit de regio Punjab gemaakt met yoghurt. Deze drank is zoet en gemaakt met mango. Serveer het als je wilt met verse munt. Dit drankje is smeuig, romig en absoluut heerlijk!

  Recept van: YONNA

   
  12 beoordelingen
   
  1uur35min

  Dit oude recept bewijst dat er geen nieuwe recepten hoeven te worden uitgevonden om gezond te kunnen eten. Hoewel er erg weinig vet in deze cake zit, is hij toch lekker smeuïg, dankzij de dadels. Het is een heerlijk alternatief voor de bekendere vruchtencake; de bereiding is eenvoudig en de cake goed houdbaar.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  7 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze taart, of eigenlijk cake, ziet er mooi uit en er is goed mee te varieren. Zo kun je de pruimen en bosbessen bijvoorbeeld vervangen door perziken of je kunt alleen pruimen gebruiken voor een heerlijke pruimentaart!

  Recept van: Dina

   
  6 beoordelingen
   
  5min

  Ik ben dol op mango's en vers fruit. Een heerlijk drankje om mee te nemen als u de stad in gaat, of om als ontbijt te nuttigen.

  Recept van: Sixx

  Video's voor steenvruchten

  • videoTitle
   Mango Lassi

  Vergelijkbare receptencollecties

  Hard fruit
  Hard fruit   (382)
  Tropisch fruit
  Tropisch fruit   (268)
  Citrusfruit
  Citrusfruit   (355)