Hongaarse recepten (25)

  Op zoek naar Hongaarse recepten zoals goulash, Hongaarse stoofpot, dobos torte, of andere Hongaarse gerechten? Je vindt hier heerlijke recepten uit Hongarije!

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur30min

  Deze authentieke, warme hongaarse stoofpot is perfect voor koude dagen. Serveer met rijst, eiernoedels of dumplings.

  Recept van: SHAELYNUMBER10

   
  3 beoordelingen
   
  55min

  Wat is het geheim van dit smaakvolle Hongaarse gerecht, dat in veel Oost-Europese landen wordt gegeten? Dat is simpel: veel ui, paprika en lekkere worst! Ik gebruik meestal Poolse rookworst (kielbasa), maar elke rookworst kan. Je kan het ook goed invriezen. Serveer het gerecht met rijst. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: olenka

   
  3 beoordelingen
   
  50min

  Een heerlijke soep voor het hele gezin, met veel smaak en eenvoudig te bereiden. In principe is het een champignonsoep, maar ook de andere ingrediënten geven veel smaak.

  Recept van: HAMM

   
  2 beoordelingen
   
  2uur15min

  Dit klassieke gerecht is heerlijk en verwarmend. Mijn moeder maakte dit toen we klein waren, en we vonden het heerlijk. Kan van goedkopere stukken rundvlees gemaakt worden en wordt toch heel zacht. Voeg extra water toe als de goulash te dik wordt en serveren met crème fraîche of zure room.

  Recept van: ENVIRO2

   
  1 beoordeling
   
  3uur15min

  Hongaarse goulash met spekjes en blokjes aardappel. Het duurt even voor het klaar is, maar het is zeker de moeite waard.

  Recept van: Cella

  Video's voor Hongaarse recepten

  • videoTitle
   Letcho - Hongaarse stoofschotel met rookworst en paprika

  Vergelijkbare receptencollecties

  Spanje
  Spanje   (85)
  Portugal
  Portugal   (27)