Zelf verse pasta maken (43)

  Wil je zelf verse pasta maken? We hebben recepten voor zelfgemaakte ravioli, gnocchi, tagliatelle, lasagne, en geven je daarin veel tips voor het zelf maken van pasta.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Bloem, eieren en zout. Dat is alles wat je nodig hebt om verse pasta te maken. Dit is het eenvoudigste en meest authentieke recept dat er is, om zelf lasagne, ravioli, tagliatelle of bijvoorbeeld tortellini mee te maken. En het mooie is, je hebt niet persé een pastamachine nodig. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: alemarsi

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur30min

  Dit is een recept voor echte Italiaanse verse pasta, gemaakt met durum meel. Je kunt er allerlei pastavormen van maken, zoals farfalle, tagliatelle of ravioli met behulp van een pastamachine of door het met de hand uit te rollen. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: tea

   
  2 beoordelingen
   
  1uur50min

  Een hemels, romig vegetarisch gerecht. Zelf ravioli maken is niet moeilijk, het neemt alleen wat tijd in beslag, maar het is zeker de moeite waard. Het ravioli deeg moet een uur staan voordat je de ravioli maakt, dus gun jezelf wat tijd voor de beste resultaten.

  Recept van: Lisa

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Zelf verse groene pasta maken is gemakkelijk en erg lekker: voeg wat spinazie toe aan het deeg en je krijgt prachtig gekleurd pastadeeg waar je allerlei pastavormen van kunt maken, van lasagne tot tagliatelle. Zorg er voor dat de spinazie goed uitgeknepen is anders wordt het deeg te zacht en onmogelijk om mee te werken. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: alemarsi

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Een klein beetje tomatenpuree is alles wat je nodig hebt om zelfgemaakte verse pasta een prachtige rode kleur en heerlijke smaak te geven. Gebruik dit recept om er tagliatelle, lasagne of ravioli mee te maken. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: alemarsi

  Video's voor zelf pasta maken

  Verse pompoenravioli
  Verse pompoenravioli
  Gnocchi
  Gnocchi

  Vergelijkbare receptencollecties

  Favorieten van het seizoen

  • Recepten voor chili Recepten voor chili
  • Recepten voor curry Recepten voor curry
  • Recepten voor Stoofschotels Recepten voor Stoofschotels
  • Zelf glutenvrij meel maken Zelf glutenvrij meel maken
  • 10 top tips voor glutenvrij bakken 10 top tips voor glutenvrij bakken