Salade met groenten (99)

  Hier vind je salades met groenten zoals spinaziesalade, witlofsalade, komkommersalade, tomatensalade, bietensalade, sperziebonensalade, salade met avocado, salade met boerenkool, broccoli of andere groenten.

  Receptencollecties voor salade met groenten

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  17min

  Bloemkool en andere koolsoorten bevatten indolen, die het lichaam mogelijk bescherming bieden tegen ziekten die verband houden met hormonen, zoals borstkanker. Maïs en sperziebonen leveren veel foliumzuur, een stof die de celgroei bevordert; sperziebonen bevatten daarnaast nog vitamine A, dat het gezichtsvermogen verbetert.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur20min

  Komkommer sunomono is een heerlijke Japanse komkommersalade, gemaakt met slechts een paar eenvoudige ingrediënten. Serveer dit als een Japans voorgerecht, of als een salade bij een maaltijd. Ook lekker bij een zomerse barbecue!

  Recept van: Jackie

   
  3 beoordelingen
   
  24min

  Deze verrukkelijke salade is eenvoudig te bereiden, lekker, gezond en makkelijk te combineren. Het recept komt uit Frankrijk, is het hele jaar lekker en makkelijk aan een grote groep aan te passen, omdat doorgaans 1 stronk per persoon wordt gebruikt.

  Recept van: A c r H

   
  3 beoordelingen
   
  15min

  Dit is een salade vol stukjes tomaat, ui, komkommer en groene paprika. Verse peterselie, basilicum en knoflook worden voor het koelen toegevoegd zodat de smaken zich goed kunnen vermengen.

  Recept van: KAREN614

   
  2 beoordelingen
   
  15min

  Deze zoete en scherpe zomersalade op basis van komkommer, koriander en pinda's heeft een scherp randje. Uitermate geschikt voor picknick of feestjes omdat hij niet gekoeld bewaard hoeft te worden. Origineel, voor weinigen bekend, maar door iedereen bemind!

  Recept van: camp0433

  Video's voor salades met groenten

  • videoTitle
   Ensalada campestre (Spaanse salade)
  • videoTitle
   Salade van geroosterde groenten en quinoa
  • videoTitle
   Warme salade van geroosterde groenten
  • videoTitle
   Japanse komkommersalade

  Vergelijkbare receptencollecties