Salade met garnalen (29)

  Hier vind je recepten voor garnalensalade, garnalencocktail en allerlei gemengde salades met garnalen, zoals salade met garnalen en avocado en nog veel meer.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Dit is geen gewone garnalencocktail! Dit recept gebruikt flink wat verse koriander, komkommer, lente-ui en chilipeper om het een Mexicaans tintje te geven. Een prachtige, kleurrijke start van een zomers etentje.

  Recept van: Rey Garza

   
  2 beoordelingen
   
  35min

  Een prachtige koude salade vol smaak en een mooie variatie op standaardrecepten. De garnalen en tomaat worden vermengd met de couscous en feta en vervolgens afgemaakt met een vinaigrette op basis van knoflook. Altijd een succes en gaat altijd helemaal op.

  Recept van: Isabelle

   
  1 beoordeling
   
  25min

  Een heerlijke salade van gemengde slablaadjes met verse mango, reuzengarnalen en een pittige dressing.

  Recept van: Myrrhe Buffing

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Deze heerlijke salade van steurgarnalen en kleurrijk, sappig fruit wordt overgoten met een lichte dressing met honing en verse munt. Serveer er broodjes bij voor een lichte en frisse zomermaaltijd.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  36min

  Oost en West ontmoeten elkaar in deze intrigerende salade van steurgarnaal, Parmaham, courgette, tomaat en paksoi, gemengd met een Japanse dressing. Serveer als stijlvolle lunch met stukjes stokbrood of ciabatta.

  Recept van: Lidy Nooij

  Vergelijkbare receptencollecties