Bouillon (30)

  Wil je zelf een bouillon trekken van rundvlees, kip of vis? We hebben goeie recepten om zelf bouillon voor soep te maken.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur15min

  Een bouillon zo rijk en hartig van smaak, dat soepen en sauzen er overheerlijk door worden! Het is een beetje werk, maar erg de moeite waard. Ik spaar 'gebruikte' botten in de vriezer, tot ik genoeg heb om deze bouillon te maken.

  Recept van: KATHYTAP11

   
  1 beoordeling
   
  8uur5min

  Er is geen eenvoudiger recept voor kippenbouillon dan deze! Gebruik de resten van een gebraden kip en doe alles in de slowcooker. Een paar uur later heb je een bouillon met volle smaak, zonder enige inspanning.

  Recept van: Magda

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur

  Dit is een geweldige bouillon met geroosterde groenten en gekarameliseerde uien als basis. De groenten worden dan aan een pan met water en kruiden toegevoegd en zachtjes gekookt tot er een rijke, heerlijke bouillon ontstaat. Gebruik een zeef om de bouillon van groenten te ontdoen en dan heb je 2 liter bouillon. Vries ze in in ijsblokzakjes om ze altijd op voorraad te hebben. De gekookte groenten kun je goed als babyvoeding gebruiken!

  Recept van: Tom West

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur40min

  Een goede bouillon om te gebruiken als basis voor soepen, sauzen, jus, etc.

  Recept van: Logan

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur5min

  Zelfgemaakte visbouillon is eenvoudig te maken en geeft een heerlijke smaak aan je favoriete recepten. Gebruik de bouillon bijvoorbeeld in recepten voor chowder, soepen en stoofpotten met vis. Je kunt de bouillon ook gewoon in kleine porties invriezen zodat je het op een later moment kunt gebruiken. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Brandon

  Video's voor bouillon

  • videoTitle
   Makkelijke visbouillon
  • videoTitle
   Kruidenbuiltjes
  • videoTitle
   Kippenbouillon

  Vergelijkbare receptencollecties

  Groentesoep
  Groentesoep   (126)
  Kippensoep
  Kippensoep   (74)
  Bonensoep
  Bonensoep   (41)