Linzensoep (37)

  Op zoek naar een recept voor linzensoep? We hebben recepten voor soep gemaakt van rode linzen en groene linzen, vegetarische linzensoep, Marokkaanse, Spaanse en Turkse linzensoep en meer recepten om zelf linzensoep te maken.

  Populaire recepten

   
  7 beoordelingen
   
  45min

  Een pittige rode linzensoep die heerlijk, snel en makkelijk klaar te maken is.

  Recept van: FISHFISHER2002

   
  15 beoordelingen
   
  1uur

  Deze eenvoudige soep met warme specerijen heeft een fluweelzachte consistentie. Serveer hem als snelle, voedzame lunch met warm naanbrood met knoflook en koriander.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur15min

  Een geweldige soep voor de koude wintermaanden, maar eigenlijk is de soep het hele jaar heerlijk! Boordevol verse groenten en een lekkere stevige smaak. U kunt naar smaak wortels of knolgroenten toevoegen.

  Recept van: Vanessa

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Een snel, eenvoudig en lekker recept voor een stevige, vullende linzensoep. De soep is het lekkerst als u een staafmixer of foodprocessor gebruikt. Serveren met krokant brood voor een heerlijk vullende lunch of avondmaaltijd.

  Recept van: Dave-o

   
  2 beoordelingen
   
  1uur10min

  Ik vind het altijd verbazingwekkend wat een intense smaak je kunt bereiken met de juiste ingrediënten. Dit vegetarische linzensoep recept is een fantastisch voorbeeld - het combineren van verse groenten, kruiden, knoflook en niet veel meer voor een heerlijke soep.

  Recept van: gartenfee

  Video's voor linzensoep

  • videoTitle
   Rode linzensoep met spinazie

  Vergelijkbare receptencollecties

  Erwtensoep
  Erwtensoep   (40)
  Bonensoep
  Bonensoep   (41)
  Maaltijdsoep
  Maaltijdsoep   (217)