Preisoep (28)

  Op zoek naar een recept voor een preisoep met aardappel, een romige preisoep of een preisoep met spekjes? We hebben allerlei heerlijke recepten om zelf preisoep te maken.

  Populaire recepten

   
  2 beoordelingen
   
  30min

  Dit is een snelle soep gemaakt van gepureerde aardappel en prei. Een heerlijke soep die ik vaak maak in de wintermaanden. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Ita

   
  2 beoordelingen
   
  30min

  Deze bloemkoolsoep heeft een prachtige smaak, en een laag vetgehalte. Ik wilde oorspronkelijk een hele romige soep maken met wat room of kaas toegevoegd, maar dat hoefde niet eens want deze soep is ook zonder room erg lekker en zelfs romig. Ik heb een bouillonblokje gebruikt, als je dat niet doet, moet je wellicht wat meer kruiden toevoegen voor de smaak. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Diana

   
  1 beoordeling
   
  1uur15min

  Een simpele, maar smaakvolle variant op aardappelpreisoep. Een heerlijke soep voor hen die op de calorieën letten of eens een andere vegetarische soep willen proberen.

  Recept van: DRUMNWRITE

   
  1 beoordeling
   
  55min

  Een gezonde stevige soep voor in de winter, gemaakt met prei, aardappel en kippenbouillon. Je kunt het vegetarisch maken door groentebouillon te gebruiken.

  Recept van: tellytubby

   
  1 beoordeling
   
  1uur15min

  Deze soep wordt nog lekkerder als je er wat blokjes spek of bacon aan toevoegt.

  Recept van: Ashley

  Video's voor preisoep

  • videoTitle
   Bloemkool-preisoep
  • videoTitle
   Aardappel-preisoep

  Vergelijkbare receptencollecties