Paprikasoep (29)

Op zoek naar een recept voor paprikasoep? Je vindt hier recepten voor geroosterde paprikasoep, rode paprikasoep, gele paprikasoep, paprikasoep met tomaten, met pompoen, romige paprikasoep en nog veel meer recepten om zelf paprikasoep te maken.

Populaire recepten

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Een heerlijke verwarmende soep en supermakkelijk om te maken! Rooster de groenten in de oven, even zachjes koken op het vuur en dan pureren.

Recept van: MissKitten

 
22 beoordelingen
 
55min

Rode paprika's, uien en knoflook zijn gesauteerd in boter, dan zachtjes gesmoord in kippenbouillon en overgoten met room voor een zacht en heerlijk gepureerde soep.

Recept van: Judi

 
3 beoordelingen
 
55min

Met zoete rode paprika's en passata maakt u een mooie, rode soep die verfijnd is, maar toch eenvoudig te bereiden. Gegarneerd met creme fraiche en geserveerd met warm pestobrood, hebt u meteen een feestelijk voorgerecht. Voor een doordeweekse maaltijd vervangt u de creme fraiche door kruiden en kunt u ook gewoon brood gebruiken.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
55min

Deze voedzame maaltijdsoep is een echte oppepper. Dankzij het magere rundvlees, de tomaten, paprika, zoete maïskorrels en romige limabonen krijgt de soep een rijke smaak. Als u er warme tortilla's bij serveert, hebt u een complete maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Het gehele spectrum van paprika's is geroosterd met knoflook en gepureerd met venkel-groentenbouillon voor een kleurrijke vetarme soep.

Recept van: Leslie

Vergelijkbare receptencollecties

Paprika
Paprika   (336)
Preisoep
Preisoep   (28)
Tomatensoep
Tomatensoep   (70)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart