Paprikasoep (30)

  Op zoek naar een recept voor paprikasoep? Je vindt hier recepten voor geroosterde paprikasoep, rode paprikasoep, gele paprikasoep, paprikasoep met tomaten, met pompoen, romige paprikasoep en nog veel meer recepten om zelf paprikasoep te maken.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur40min

  Een heerlijke verwarmende soep en supermakkelijk om te maken! Rooster de groenten in de oven, even zachjes koken op het vuur en dan pureren.

  Recept van: MissKitten

   
  20 beoordelingen
   
  55min

  Rode paprika's, uien en knoflook zijn gesauteerd in boter, dan zachtjes gesmoord in kippenbouillon en overgoten met room voor een zacht en heerlijk gepureerde soep.

  Recept van: Judi

   
  3 beoordelingen
   
  55min

  Met zoete rode paprika's en passata maakt u een mooie, rode soep die verfijnd is, maar toch eenvoudig te bereiden. Gegarneerd met creme fraiche en geserveerd met warm pestobrood, hebt u meteen een feestelijk voorgerecht. Voor een doordeweekse maaltijd vervangt u de creme fraiche door kruiden en kunt u ook gewoon brood gebruiken.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  55min

  Deze voedzame maaltijdsoep is een echte oppepper. Dankzij het magere rundvlees, de tomaten, paprika, zoete maïskorrels en romige limabonen krijgt de soep een rijke smaak. Als u er warme tortilla's bij serveert, hebt u een complete maaltijd.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  1uur55min

  Een heerlijke pompoen-paprikasoep van geroosterde flespompoen en paprika. Serveer met knapperig brood.

  Recept van: rach1780

  Vergelijkbare receptencollecties

  Paprika
  Paprika   (352)
  Preisoep
  Preisoep   (28)