Couscoussalade (31)

  Op zoek naar een recept voor couscoussalade? We hebben heerlijke recepten voor salades met couscous, zoals Marokkaanse couscoussalade, couscoussalade met feta, couscoussalade met kip en meer!

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  45min

  Een couscoussalade die gebaseerd is op een traditionele Griekse salade. Dit recept is voor grote partijen, want het is voor 20 personen. Het is een lichte salade, verfrissend en zeer smaakvol. Serveer het bijvoorbeeld met gebarbecued vlees.

  Recept van: Saveur631

   
  4 beoordelingen
   
  1uur40min

  Dit recept voor een salade van couscous met kip heb ik ooit meegenomen uit Zuid-Afrika. Ik maak het regelmatig en het is altijd weer een succes.

  Recept van: Karianne

   
  2 beoordelingen
   
  35min

  Een prachtige koude salade vol smaak en een mooie variatie op standaardrecepten. De garnalen en tomaat worden vermengd met de couscous en feta en vervolgens afgemaakt met een vinaigrette op basis van knoflook. Altijd een succes en gaat altijd helemaal op.

  Recept van: Isabelle

   
  2 beoordelingen
   
  15min

  Een heerlijk recept voor couscous met ras el hanout, aubergine, courgette, puntpaprika en feta. Je kunt deze salade zowel warm, lauw-warm als koud eten.

  Recept van: MichielZwart

   
  2 beoordelingen
   
  35min

  Couscous is niet alleen een uitstekende bron van zetmeelrijke koolhydraten, maar past ook goed bij andere ingrediënten. In deze lunchsalade worden rauwe en licht gestoomde groenten toegevoegd aan de couscous, samen met geroosterde amandelen, verse munt en romige feta. De chilipepers geven de dressing een pikant tintje.

  Recept van: Lidy Nooij

  Vergelijkbare receptencollecties

  Favoriete videorecepten

  • Italiaanse bruschetta Italiaanse bruschetta
  • Hét recept voor guacamole Hét recept voor guacamole
  • Luchtige Amerikaanse pannenkoeken Luchtige Amerikaanse pannenkoeken
  • Worteltaart Worteltaart
  • De beste Italiaanse tiramisu De beste Italiaanse tiramisu