Couscoussalade (30)

Op zoek naar een recept voor couscoussalade? We hebben heerlijke recepten voor salades met couscous, zoals Marokkaanse couscoussalade, couscoussalade met feta, couscoussalade met kip en meer!

Populaire recepten

 
Geen beoordelingen
 
45min

Een couscoussalade die gebaseerd is op een traditionele Griekse salade. Dit recept is voor grote partijen, want het is voor 20 personen. Het is een lichte salade, verfrissend en zeer smaakvol. Serveer het bijvoorbeeld met gebarbecued vlees.

Recept van: Saveur631

 
5 beoordelingen
 
1uur40min

Dit recept voor een salade van couscous met kip heb ik ooit meegenomen uit Zuid-Afrika. Ik maak het regelmatig en het is altijd weer een succes.

Recept van: Karianne

 
2 beoordelingen
 
35min

Een prachtige koude salade vol smaak en een mooie variatie op standaardrecepten. De garnalen en tomaat worden vermengd met de couscous en feta en vervolgens afgemaakt met een vinaigrette op basis van knoflook. Altijd een succes en gaat altijd helemaal op.

Recept van: Isabelle

 
2 beoordelingen
 
35min

Couscous is niet alleen een uitstekende bron van zetmeelrijke koolhydraten, maar past ook goed bij andere ingrediënten. In deze lunchsalade worden rauwe en licht gestoomde groenten toegevoegd aan de couscous, samen met geroosterde amandelen, verse munt en romige feta. De chilipepers geven de dressing een pikant tintje.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
15min

Een heerlijk recept voor couscous met ras el hanout, aubergine, courgette, puntpaprika en feta. Je kunt deze salade zowel warm, lauw-warm als koud eten.

Recept van: MichielZwart

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart