Pastasalade met zalm (26)

  Op zoek naar een recept voor pastasalade met zalm? We hebben recepten voor koude pastasalade met zalm, maar ook recepten voor pastasalade met gerookte zalm, rauwe zalm en meer!

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  55min

  Als je een goed stuk wilde zalm te pakken hebt, is het eigenlijk zonde om deze te bakken. Het is rauw al zo'n traktatie! Ik snijd de zalm daarom in dunne plakjes en eet het rauw, maak er een carpaccio van of zoals hier verwerk ik het in een pastasalade.

  Recept van: Bibus

   
  3 beoordelingen
   
  35min

  Dit is een eenvoudig pastagerecht; je kookt de pasta en sugarsnaps in dezelfde pan en mengt dit met een citroen-dressing en gerookte zalmsnippers.

  Recept van: Myrrhe Buffing

   
  3 beoordelingen
   
  30min

  Een lekkere, lichte zomersalade waarvan de verschillende smaken goed combineren. Citroensap en een druppel goede olijfolie maken het gerecht compleet. De salade is het lekkerst als hij 1-2 uur is gekoeld.

  Recept van: Myra

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Deze pastasalade met zalm heeft een delicate harmonie van kleur en smaak. Je kookt de pasta met kerriepoeder in het water, heel bijzonder!

  Recept van: Corwynn Darkholme

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Deze kleurrijke en voedzame salade zit boordevol heerlijke smaken en structuren. De pasta en de erwtjes worden gemengd met een romige, verse, groene dressing gemaakt van waterkers en kruiden, en gegarneerd met nog meer waterkers en stukjes gerookte zalm. Het is niet alleen heerlijk, het is ook een feest voor het oog.

  Recept van: Lidy Nooij

  Vergelijkbare receptencollecties