Pastasalade met zalm (26)

Op zoek naar een recept voor pastasalade met zalm? We hebben recepten voor koude pastasalade met zalm, maar ook recepten voor pastasalade met gerookte zalm, rauwe zalm en meer!

Populaire recepten

 
Geen beoordelingen
 
55min

Als je een goed stuk wilde zalm te pakken hebt, is het eigenlijk zonde om deze te bakken. Het is rauw al zo'n traktatie! Ik snijd de zalm daarom in dunne plakjes en eet het rauw, maak er een carpaccio van of zoals hier verwerk ik het in een pastasalade.

Recept van: Bibus

 
3 beoordelingen
 
35min

Dit is een eenvoudig pastagerecht; je kookt de pasta en sugarsnaps in dezelfde pan en mengt dit met een citroen-dressing en gerookte zalmsnippers.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
3 beoordelingen
 
30min

Een lekkere, lichte zomersalade waarvan de verschillende smaken goed combineren. Citroensap en een druppel goede olijfolie maken het gerecht compleet. De salade is het lekkerst als hij 1-2 uur is gekoeld.

Recept van: Myra

 
Geen beoordelingen
 
35min

Deze kleurrijke en voedzame salade zit boordevol heerlijke smaken en structuren. De pasta en de erwtjes worden gemengd met een romige, verse, groene dressing gemaakt van waterkers en kruiden, en gegarneerd met nog meer waterkers en stukjes gerookte zalm. Het is niet alleen heerlijk, het is ook een feest voor het oog.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
17min

Een heerlijke pastasalade met hardgekookte eieren, gerookte zalm, ui en een smakelijke mosterddressing.

Recept van: nt.bella

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart