Snijbiet (30)

  Zoek je een recept voor snijbiet? We hebben heerlijke recepten met snijbiet, zoals roergebakken snijbiet, pasta met snijbiet, soep met snijbiet, rijstgerechten met snijbiet en meer.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  Verse snijbiet vlug gebakken in olijfolie, knoflook en met kappertjes. Een makkelijke Italiaans geïnspireerde maaltijd.

  Recept van: JNADRIG

   
  1 beoordeling
   
  40min

  In dit eenvoudige veganistische gerecht gaat de kenmerkende nootachtige smaak van quinoa goed samen met snijbiet, champignons en linzen. In plaats van snijbiet zou je donkere jonge spinazie of boerenkool kunnen gebruiken.

  Recept van: ASTROPHE

   
  1 beoordeling
   
  1uur25min

  Malse jonge boerenkoolbladeren en snijbiet zorgen voor een romige soep die bijzonder veel bètacaroteen levert. Bladgroenten bevatten bovendien veel vitamine K, die overmatig bloedverlies tijdens de menstruatie tegengaat.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur30min

  Een traditionele linzensoep naar Libanees recept op basis van linzen, citroensap, verse kruiden en groenten. Serveer met een warme pita voor een delicieus maal!

  Recept van: CAYLARN

   
  Geen beoordelingen
   
  55min

  Dit is een prachtige, stevige soep met een best korte bereidingstijd. Als je nog een korst van een stuk Parmezaanse kaas hebt liggen, voeg deze dan toe aan de bouillon terwijl het kookt. Zo niet, dan kun je ook geraspte Parmezaanse kaas toevoegen aan de soep.

  Recept van: Callinectes Sapidus

  Vergelijkbare receptencollecties

  Spinazie
  Spinazie   (367)
  Andijvie
  Andijvie   (27)
  Sla
  Sla   (175)
  User's IP: 54.224.108.85