Pizzadeeg (38)

Zoek je een recept voor pizzadeeg? Hier vind je verschillende recepten om zelf je pizzabodem te maken. Pizzadeeg met Italiaanse kruiden, pizzadeeg met gist of zonder gist en meer recepten om zelf pizzadeeg te maken.

Populaire recepten

 
1 beoordeling
 
40min

Je kunt dit eenvoudige pizzadeeg zelfs in de broodbakmachine maken. Zo makkelijk is het om zelf een pizza te maken!

Recept van: SandraS

 
2 beoordelingen
 
3uur

Thuis kun je met een pizzasteen pizza's maken die aardig in de buurt komen van pizza's die met behulp van een professionele pizzaoven zijn gemaakt. Maar je kunt thuis ook prima pizza's maken op de barbecue. De hitte van een hete barbecue is hiervoor namelijk zeer geschikt. Bedek de pizza met de dingen die je lekker vindt maar doe er niet teveel op - hou het licht. Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: Doug

 
2 beoordelingen
 
35min

Snel klaar te maken pizzadeeg - meng een paar alledaagse ingerediënten door elkaar en leg het deeg in een bakvorm. In dit recept hoeft het deeg niet eerst te rijzen, maar je kunt meteen de vulling erop doen en het afbakken.

Recept van: Gudny Bjorg Kjaerbo

 
1 beoordeling
 
2min

Het griesmeel dat in dit recept gebruikt wordt maakt de pizzabodem sterker en geeft het een krokante, stevige structuur.

Recept van: Marian Collins

 
2 beoordelingen
 
35min

Meestal heb ik geen ingrediënten die je maar af en toe gebruikt in huis, zoals gist. Zo kwam ik laatst dit recept tegen dat bakpoeder in plaats van gist gebruikt en het maakt een heerlijke pizza, goedkoop en makkelijk. Dit recept is genoeg voor 3 personen of 2 personen met grote trek.

Recept van: thornywaffles

Video's voor pizzadeeg

Pizzabodem
Pizzabodem

Vergelijkbare receptencollecties

Pizza
Pizza   (123)
Tomatensaus
Tomatensaus   (86)
Bladerdeeg
Bladerdeeg   (153)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart