Inmaken (53)

Op zoek naar een recept voor het inmaken of wecken van groenten of fruit? We hebben recepten voor jam, ingemaakte augurken, het inmaken van olijven, komkommer, courgette, en meer!

Receptencollecties voor inmaken

Jam
Jam   (85)

Populaire recepten

 
Geen beoordelingen
 
50min

Maak verse kersen in, zodat je er het hele jaar van kan genieten. Makkelijk om te maken en leuk als kadootje voor familie of vrienden. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Lenam

 
Geen beoordelingen
 
20min

2 methodes om je potten, flessen en glazen potjes met schroefdeksels te steriliseren. Om producten langer te bewaren, bijvoorbeeld om jam te maken.

Recept van: SaMartha

 
Geen beoordelingen
 
42min

Ingemaakte courgettes zijn de perfecte zelfgemaakte toevoeging voor op een belegd broodje. Gebruik verse courgette als ze in het seizoen zijn en bewaar ze dan voor tijdens de winter! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: Jola

 
3 beoordelingen
 
2uur45min

Deze jam is een beetje anders dan de gemiddelde pruimenjam. Hij wordt gemaakt in de oven! Zorg ervoor dat je super-riipe pruimen gebruikt voor de beste smaak. Perfect voor op elke ontbijttafel.

Recept van: sophia

 
1 beoordeling
 
35min

Dit is een grove bramenjam waar je geen pectine aan hoeft toe te voegen. Heerlijk om te maken als de bramen volop in het seizoen zijn.

Recept van: sweettooth

Vergelijkbare receptencollecties

Chutney
Chutney   (39)
Fruit
Fruit   (2456)
Groenten
Groenten   (5107)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart