Pompoencake (29)

    Pompoencake, of ook wel pompoenbrood of pumpkin bread... we hebben heerlijke recepten voor cake met pompoen, zoals pompoencake met noten, pompoencake met kokos en meer recepten voor pompoencake.

    Populaire recepten

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur10min

    Een pompoencake voor bij de koffie met weinig calorieën, maar heel veel smaak. Lekker stevig dankzij de karnemelk en lekker als middagsnack.

    Recept van: JJOHN32

     
    1 beoordeling
     
    1uur55min

    In Amerika kun je bij Starbucks plakjes 'pumpkin bread' krijgen. Dat is zo ontzettend lekker dat ik heb besloten het na te maken. Bak deze cake in een broodvorm en je krijgt dezelfde grote plakken cake. Om het helemaal 'copycat' te maken, kun je er nog wat (geroosterde) pompoenpitjes over strooien voor het bakken.

    Recept van: jnghob09

     
    1 beoordeling
     
    1uur30min

    Dit is een ongelooflijke cake. De smeuïgheid is afkomstig van de toevoeging van een ongewoon ingrediënt: kokosmelk! Als je gezoete kokos gebruikt, verminder dan de suiker tot 100 gram.

    Recept van: Kevin Ryan

     
    1 beoordeling
     
    4min

    De smaak van de herfst in een mok! Je kunt voor deze heerlijke cake voor 1 persoon, gemaakt in de magnetron, verse pompoenpuree gebruiken, of puree uit blik.

    Recept van: Lisa

     
    2 beoordelingen
     
    1uur15min

    Dit recept heb ik van een vriendin in de VS. Daar kun je het maken met pompoenpuree uit blik, maar dat heb ik hier nog niet gevonden. Ik snijd dus gewoon verse pompoen in blokjes, rooster die in de oven (180°C) tot het helemaal zacht is en pureer het dan. Deze cake is lekker vers, gekruid en buitengewoon heerlijk. Serveer in dikke plakken voor bij de thee, koffie of in lunchpakketten.

    Recept van: Kiki

    Vergelijkbare receptencollecties

    Pompoentaart
    Pompoentaart   (27)
    Pompoen
    Pompoen   (278)
    Bananenbrood
    Bananenbrood   (49)

    Favorieten van het seizoen

    • Recepten voor chili Recepten voor chili
    • Recepten voor curry Recepten voor curry
    • Recepten voor Stoofschotels Recepten voor Stoofschotels
    • Zelf glutenvrij meel maken Zelf glutenvrij meel maken
    • 10 top tips voor glutenvrij bakken 10 top tips voor glutenvrij bakken