Pompoencake (29)

  Pompoencake, of ook wel pompoenbrood of pumpkin bread... we hebben heerlijke recepten voor cake met pompoen, zoals pompoencake met noten, pompoencake met kokos en meer recepten voor pompoencake.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur10min

  Een pompoencake voor bij de koffie met weinig calorieën, maar heel veel smaak. Lekker stevig dankzij de karnemelk en lekker als middagsnack.

  Recept van: JJOHN32

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur45min

  Een heerlijke cakerol (ook wel rolcake of zwitserse rol genaamd) gemaakt van pompoencake met walnoten en een vulling van roomkaas. Een plakje van deze cake smaakt heerlijk bij de koffie of thee! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Stephanie

   
  1 beoordeling
   
  1uur55min

  In Amerika kun je bij Starbucks plakjes 'pumpkin bread' krijgen. Dat is zo ontzettend lekker dat ik heb besloten het na te maken. Bak deze cake in een broodvorm en je krijgt dezelfde grote plakken cake. Om het helemaal 'copycat' te maken, kun je er nog wat (geroosterde) pompoenpitjes over strooien voor het bakken.

  Recept van: jnghob09

   
  1 beoordeling
   
  1uur30min

  Dit is een ongelooflijke cake. De smeuïgheid is afkomstig van de toevoeging van een ongewoon ingrediënt: kokosmelk! Als je gezoete kokos gebruikt, verminder dan de suiker tot 100 gram.

  Recept van: Kevin Ryan

   
  1 beoordeling
   
  4min

  De smaak van de herfst in een mok! Je kunt voor deze heerlijke cake voor 1 persoon, gemaakt in de magnetron, verse pompoenpuree gebruiken, of puree uit blik.

  Recept van: Lisa

  Video's voor pompoencake

  • videoTitle
   Pompoen cakerol met roomkaasvulling

  Vergelijkbare receptencollecties

  Pompoen
  Pompoen   (278)

  Favoriete videorecepten

  • Italiaanse bruschetta Italiaanse bruschetta
  • Hét recept voor guacamole Hét recept voor guacamole
  • Luchtige Amerikaanse pannenkoeken Luchtige Amerikaanse pannenkoeken
  • Worteltaart Worteltaart
  • De beste Italiaanse tiramisu De beste Italiaanse tiramisu