Chiazaad (34)

Hier vind je diverse recepten met chiazaad, zoals chia pudding, drankjes met chia, salade met chiazaadjes en meer recepten met het 'superfood' chia.

Populaire recepten

 
Geen beoordelingen
 
8uur15min

Dit is een gezond dessert, maar kan ook goed als ontbijt gegegeten worden! Chiazaadjes kun je als natuurlijk verdikkingsmiddel gebruiken en geven deze pudding een heerlijke structuur. De geroosterde amandelen geven de pudding een lekkere crunch.

Recept van: sjeffery8045

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Prachtig om te zien en ontzettend lekker, dit dessert met een laag chiapudding met kokosmelk en een laag puree van mango. Makkelijk om te maken, vegan, geen geraffineerde suikers.... een dessert waar je je goed bij voelt! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: Magpie

 
1 beoordeling
 
10min

Deze groene smoothie met spinazie en boerenkool geeft je een extra boost energie dankzij de toevoeging van pindakaas en chiazaadjes. Het is ook nog eens een heerlijke manier om meer groenten binnen te krijgen. Dit recept is erg veelzijdig. Je kunt de groenten vervangen door allerlei andere bladgroenten. Chiazaadjes zorgen voor extra proteïne en energie.

Recept van: Jmehney

 
1 beoordeling
 
3uur

"Eet je groenten". Wie heeft dat niet vaak gehoord als kind? Met deze taart geen enkel probleem. Natuurlijk kun je ook cupcakes maken met dit recept, houd dan ongeveer de helft van de baktijd aan.

Recept van: Vertruffelijk

 
Geen beoordelingen
 
25min

Heerlijke koekjes met havermout en chiazaad. Deze koekjes bevatten geen eieren of boter en zijn makkelijk om te maken. De koekjes blijven zacht, laat ze helemaal afkoelen.

Recept van: Island Girl

Video's met chia

Chiapudding met kokosmelk en mango
Chiapudding met kokosmelk en mango

Vergelijkbare receptencollecties

Bulgur
Bulgur   (32)
Havermout
Havermout   (95)
Quinoa
Quinoa   (51)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart