Chiazaad (36)

  Hier vind je diverse recepten met chiazaad, zoals chia pudding, drankjes met chia, salade met chiazaadjes en meer recepten met het 'superfood' chia.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  8uur15min

  Dit is een gezond dessert, maar kan ook goed als ontbijt gegegeten worden! Chiazaadjes kun je als natuurlijk verdikkingsmiddel gebruiken en geven deze pudding een heerlijke structuur. De geroosterde amandelen geven de pudding een lekkere crunch.

  Recept van: sjeffery8045

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur10min

  Prachtig om te zien en ontzettend lekker, dit dessert met een laag chiapudding met kokosmelk en een laag puree van mango. Makkelijk om te maken, vegan, geen geraffineerde suikers.... een dessert waar je je goed bij voelt! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Magpie

   
  1 beoordeling
   
  10min

  Deze groene smoothie met spinazie en boerenkool geeft je een extra boost energie dankzij de toevoeging van pindakaas en chiazaadjes. Het is ook nog eens een heerlijke manier om meer groenten binnen te krijgen. Dit recept is erg veelzijdig. Je kunt de groenten vervangen door allerlei andere bladgroenten. Chiazaadjes zorgen voor extra proteïne en energie.

  Recept van: Jmehney

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur

  "Eet je groenten". Wie heeft dat niet vaak gehoord als kind? Met deze taart geen enkel probleem. Natuurlijk kun je ook cupcakes maken met dit recept, houd dan ongeveer de helft van de baktijd aan.

  Recept van: Vertruffelijk

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  Heerlijke koekjes met havermout en chiazaad. Deze koekjes bevatten geen eieren of boter en zijn makkelijk om te maken. De koekjes blijven zacht, laat ze helemaal afkoelen.

  Recept van: Island Girl

  Video's met recepten met chia

  • videoTitle
   Chiapudding met kokosmelk en mango

  Vergelijkbare receptencollecties

  Bulgur
  Bulgur   (33)
  Havermout
  Havermout   (101)
  Quinoa
  Quinoa   (56)
  User's IP: 54.224.108.85