Vegan gebak (32)

  Veganistische taart, cake, koekjes en ander gebak. Je vindt hier allerlei heerlijke bakrecepten voor een vegan lifestyle, zoals vegan cheesecake, vegan brownies, vegan cake, vegan taart en meer!

  Populaire recepten

   
  1 beoordeling
   
  1uur30min

  Laat de titel je niet misleiden, dit is een overheerlijke cake!! Als je wel eens wortelcake maakt, vind je dit vast ook lekker. De cake is smeuïg, ondanks dat er geen melkproducten of eieren worden gebruikt.

  Recept van: iamofthedesert

   
  1 beoordeling
   
  25min

  Deze cupcakes smaken fantastisch en zijn snel te maken! Je kunt varieren met verschillende melksoorten, olie en extracten; bijna alles werkt! Dit recept is als grote cake niet erg geschikt, want het rijst te weinig, maar voor cupcakes perfect! Heerlijk met een eevoudige frosting of wat cacaopoeder of poedersuiker. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: cornfairy

   
  8 beoordelingen
   
  1uur

  Deze cake is heel eenvoudig te maken, maar toch erg lekker. Je kunt er ook kleine chocoladecakejes van maken (die hoeven dan niet zo lang in de oven). In plaats van bloem kun je ook rijstmeel gebruiken. Het is ook heel lekker om er chocoladestukjes en/of stukjes noot aan het deeg toe te voegen.

  Recept van: Sue

   
  4 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze kleffe, rijke cake is perfect voor een feestje. De ingrediënten zijn heel simpel en in bijna elk gezin op voorraad. De cake is tevens veganistisch, maar dat zullen uw gasten niet proeven!

  Recept van: Ginger Perkins

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Deze chocoladecake is vegan, maar niemand gelooft het! Superzacht en smeuïg en ontzettend lekker. De azijn geeft de cake de mooie structuur, maar daar proef je niks van!

  Recept van: pri_costa

  Video's voor vegan gebak

  • videoTitle
   Veganistische meringues
  • videoTitle
   Vegan cupcakes

  Vergelijkbare receptencollecties

  Veganistisch
  Veganistisch   (425)
  Vegetarisch
  Vegetarisch   (1824)
  User's IP: 54.224.108.85