Trifle (30)

  Hier vind je recepten voor trifle, een dessert in laagjes, van cake, room en fruit of allerlei andere combinaties. Trifle met chocola, trifle met mascarpone en andere heerlijke recepten om zelf trifle te maken!

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Dit is een romig, fruitig, hemels dessert. Ik heb me laten vertellen dat het een soort super aardbeien shortcake is!

  Recept van: Rachel

   
  Geen beoordelingen
   
  5uur

  Romige, koele lagen van chocoladepudding en kokospudding, afgewisseld met lange vingers. Een speciaal dessert voor bijzondere gelegenheden, zoals Kerst! Je kunt wat kokos roosteren en geschaafde chocolade gebruiken om de bovenlaag mee te decoreren. Een feestelijk dessert en ook nog eens eenvoudig om te maken. Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: terezinha

   
  3 beoordelingen
   
  15min

  Deze trifle (een dessert van laagjes) bestaat uit blokjes (zelfgebakken) cake, bosbessen, aardbeien en een heerlijk romig mengsel van Griekse yoghurt, slagroom en een beetje gesmolten witte chocola. Een heerlijk zomers dessert! In de kleuren van de vlag, dus ook erg geschikt voor bijvoorbeeld Koningsdag of WK!

  Recept van: Nanda

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Ik hou van aardbeien trifle - maar je kunt het fruit uiteraard variëren. Het is het beste om een beetje vooruit te plannen, want de lange vingers moeten een tijdje weken in de sherry.

  Recept van: UlrikeB

   
  1 beoordeling
   
  15min

  Dit dessert van frambozen en kwark wordt in laagjes geserveerd voor een prachtige presentatie. Ook wel trifle genoemd, maar wij noemen het gewoon frambozendessert!

  Recept van: Trijn

  Video's voor trifle

  • videoTitle
   Trifle van chocolade en kokos

  Vergelijkbare receptencollecties